Skocz do zawartości

Katalogi 45 Sinooke [ PR0-PR2] - Zapraszam

SEOsklep24.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Aktualnie popularne staje się stawianie grup prywatnych katalogów, dlatego " wszyscy mają katalogi, mam i Ja! " :))

Wpisy będą moderowane raz na 24h przez moją dziewczynę :) Uprzedzam, że jej moderacja jest surowa! Na pewno nie będą akceptowane opisy, które będą nieskładne stylistycznie.

Osoby zainteresowane zakupem multikodów zapraszam na

SeoSklep24.pl

MultiKod w cenie: 10zł brutto / 45 Sinooke

O Katalogach:

Więcej informacji o katalogach

TUTAJ

- 45 różnych katalogów

- każdy na innym IP!

- domeny mają po kilka lat!

- Page Rank PR0 - PR2

- posiadają duże ilości BackLinków

- katalogi są systematycznie linkowane!

- szybka indeksacja wpisów!

--------------------------------------------------------------------------

Na dobry początek 5 MultiKodów:

V7ivXSBiYN7i1tYubVrZ4gpzK

wLSfA3M9ltBb4kmHnLSpVkDfd

QCan8IJasUF0eEbycZygVEHLK

Nb3Vc7MP7ba2bz4e4AGll18jW

OcBt05QKrw3NeV3lWicEY3Qh7

Prosiłbym aby informować o tym, kto skorzystał z multi!

Pozdrawiam

Jakub Brożyna

• Odpowiedzi 48
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mam nadzieje że Twoja dziewczyna nie będzie wymagać od nas pisania poprawnych opisów do 45 katalogów, po 10 opisach już jest bełkot xD . To by się mijało z celem ;-/ anyway dzięki za darmowe kody ;)

Policyjny blog - https://niebiescy997.pl/. Informacje, ciekawostki, rekrutacja do służby w Policji.

Jest możliwość dodania linków w mailu potwierdzającym dodanie wpisu? Dla amatorów takich jak ja jest to przydane, ponieważ można od razu skopiować link do .txt i potem go pingować, tak to muszę jeszcze raz całe 45 katalogów przeszukać w poszukiwaniu odnośników. W katalogach tego typu spotkałem się już z mailem potwierdzającym, w którym jest link do wpisu.

Policyjny blog - https://niebiescy997.pl/. Informacje, ciekawostki, rekrutacja do służby w Policji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności