Skocz do zawartości

Katalogi 45 Sinooke [ PR0-PR2] - Zapraszam

SEOsklep24.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Na stronie link został poprawiony.

@Sylar - postaram się to zrobić w najbliższym czasie. Aktualnie jest wiele programów, które wyciągają linki bezpośrednie z grup katalogów, więc nie sądziłem, że to taki problem :)

Chciałbym również poinformować o pierwszej ciekawej PROMOCJI na multikody z tej grupy. Jeśli ktoś chce dostać gratisowe MULTIKODY to zapraszam:

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 48
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...

Witajcie!

Od dzisiaj już systematycznie zapraszam do odbierania gratisowych multikodów :) Ostatnio miałem małe problemy z polskimi znakami w katalogach ale już chyba wszystko wyjaśnione i rozwiązane :)

No to zapraszam do dodawania wpisów:

fTKxyGmqQ9zne8Vf1nyTP3tg8

RykhbS3Ndl4gN0PtIevkcDIXC

xkrdFfl6Dm8fRnDgddnQLKtQm

Lista katalogów TUTAJ

Osoby zainteresowane promocją na MULTIKODY zapraszam na ciekawą aukcję, która znajduje się TUTAJ.

Pozdrawiam

Jakub Brożyna

Witam.

Proszę podać gdzie takie wpisy są widoczne? Możliwe, że przeoczyłem takie wpisy dodane przed 19 lutego.

W trakcie dodawania widziałem na jednym z katalogów, w wyróżnionych wpisach po prawej stronie.

edit.

Ten kat wymaga uwagi i pracy: wwwodszkodowania.pl

W kilku widziałem pojedynczy, zazwyczaj ostatni wpis, który nie posiadał polskich znaków.

Policyjny blog - https://niebiescy997.pl/. Informacje, ciekawostki, rekrutacja do służby w Policji.

• 2 tygodnie później...

Witajcie!

Wszystko jest już OK.

Katalog https://wwwodszkodowania.pl zostanie dzisiaj poprawiony.

Oto multi na dzisiaj:

ZXhmlYMKD6ocqL8KUYhQMjX2F

VljHjKLIUAclr6HgY2m1Gj8O3

L6jkpN6I6eolsUlGcXuzmfMQC

Oferta oraz lista dostępna TUTAJ.

Chciałbym również poinformować iż cała grupka jest systematycznie linkowana i łapie kolejne BL :) Każdy katalog ma ich już na prawdę sporo :)

Pozdrawiam

Jakub Brożyna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności