Skocz do zawartości

Nowa strona co robić

Rekomendowane odpowiedzi

@hydraul nie wiem czy masz pojęcie, ale doradzają Ci ludzie niewiele więcej wiedzący od Ciebie (no może za wyjątkiem @ja1). Chociaż te zróżnicowane źródła linków... wszystko zależy jaką frazę chcesz zrobić, ale wnosząc po nicku to raczej będzie to fraza typu "hydraulik pszczyna".

próbuje na frazy "hydraulik kraków" w tej chwili jest na 12 pozycji, dodaje wpisy głównie do moderowanych katalogów

wiedziałem :-) ze chodzi o Page Rank he he , a jaki tekst podawales do linkow jak linkowales po preclach czy katalogach?

teksty unikatowe w 100%, na kluczowe frazy

https://hydraulik-awarie-krakow.pl/ - wykonywanie instalacji sanitarnych i grzewczych.

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@hydraul nie wiem czy masz pojęcie, ale doradzają Ci ludzie niewiele więcej wiedzący od Ciebie (no może za wyjątkiem @ja1). Chociaż te zróżnicowane źródła linków... wszystko zależy jaką frazę chcesz zrobić, ale wnosząc po nicku to raczej będzie to fraza typu "hydraulik pszczyna".

próbuje na frazy "hydraulik kraków" w tej chwili jest na 12 pozycji, dodaje wpisy głównie do moderowanych katalogów

wiedziałem :-) ze chodzi o Page Rank he he , a jaki tekst podawales do linkow jak linkowales po preclach czy katalogach?

teksty unikatowe w 100%, na kluczowe frazy

ile masz juz linkow i ile ich dodajesz miesiecznie? masz spis katalogów gdzie dodawałeś , jak tak to weź zrób blasta scrapeboxem na kilka podstron z twoim linkiem to zacznie cie lepiej indeksować.

jak tak to weź zrób blasta scrapeboxem na kilka podstron z twoim linkiem to zacznie cie lepiej indeksować.

Weź Ty może już nie doradzaj innym, dobra? Za takiego blasta to ja strony z katalogu WYWALAM od razu!

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Weź Ty może już nie doradzaj innym, dobra? Za takiego blasta to ja strony z katalogu WYWALAM od razu!

Wszystko zależy czy to porządny blast czy kilka linków z komentarzy (około 20-30) - robie to czasem na wpisach, które już mają jako taką historię i jakieś linki są już zdobyte noralnie

Jakub Jaworowicz

Zobacz mój Blog o WordPress i Marketingu

wszyscy to robią dlatego katalogi są mało trwale, Kolejna rzecz to niby za co maja wywalać, naturalna rzeczą jest linkowanie katalogów i zwiększanie mocy linka do głównej, wiem i rozumiem ciebie Blake:-) punkt widzenia zależy od punku siedzenia, Kiedyś pisałem ze katalogi są dobre ale trzeba umieć je wykorzystać:-)

Co do tego co napisał przedmówca tez tak można i tez tak robię linkując wpisy z bookmarks, mini blogów oraz komentarzy:-) a na koniec RSS ale to inna bajka

Od strony osoby poziomującej stronę nie ma groźby bana co najwyżej mogą założyć lub zablokować dana domenę katalogu ale o to ciężko, trzeba pamiętać ze nawet jak filtrują to linki wchodzące a nie wychodzące:-) czyli my nadal mamy linka z archorem :-P

Widzę, że nie odróżniasz podlinkowania wpisu od blasta Scrapeboxem.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Mylisz się

Nowa strona blasty i inne bzdety. Dla nowej 6 miesięcznej strony niech zdobywa linki ręcznie po 50 na dzień z rożnych źródeł to będzie dobrze.

I tak też robie tylko dopisuje średnio do 5 kat dziennie.

https://hydraulik-awarie-krakow.pl/ - wykonywanie instalacji sanitarnych i grzewczych.

I tak też robie tylko dopisuje średnio do 5 kat dziennie.

Dopisz do 500 raz a porządnie i masz spokój na 100 dni

bleka co tam 500 a nie lepiej 1500 :-) tak jak ty dodajesz i najlepiej same katalogi :-), przestan juz nie doradzaj tak a nie lepiej kupic 100 wpisow u ciebie a potem je linkowac :-) blastami? ja bym tak zriobil no bo nie zasmiecasz sobie domeny smieciami i efekt bedzie lepszy:-)

@viper nie wiesz, że on ma nie do końca w głowie poukładane. Nie pisałem o śmieciach ze spamiarek tylko 500 wpisów w dobrych płatnych katalogach i ta fraza wchodzi w top jak nic, nawet bez podlinkowania - trzeba tylko dobrze anchory dobrać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności