Skocz do zawartości

Oddawanie linków

kruzyk

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Czy jeżeli serwis A.pl posiadający wysoki PR linkuje do serwisu B, to czy subdomena serwisu B.pl (np. A.B.pl) powinna linkować do serwisu A.pl? Czy będzie to traktowane jako oddanie linku? Czy ujmie to sile linku z serwisu A.pl do B.pl?

Mam nadzieję, że jasno wyjaśniłem !!!

Pokażę wam tylko systemy wymiany linków.

kruzyk.1.gif

nie będzie to typowy crosslinking.

1. nie bedzie

2. nie powinno, może troszke (jeżeli IP jest to samo)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

oczywiście żeby to nie był crosslinking strona B.pl nie może linkować do subdomeny A.B.pl...

niestety domena B.pl i subdomena stoją na tym samym serwerze...

kruzyk.1.gif

A jeżeli serwis A.pl linkuje do B.pl i subdomena serwisu B.pl (czyli A.B.pl) linkuje do serwisu B.pl i do serwisu A.pl ?? heh już mi się miesza...

kruzyk.1.gif

[edytowane - Erbit]

Nie cytuj bez potrzeby - oszczędzaj bazę forum

Kruzyk poszukaj na allegro hmm gdzies pisałem o tym ja miałem kiedyś taki ABC pozycjonowanie tak kolo mił katalogi i ich PR. Tak na marginesie ja wpisuje gdzie popadnie :tancze: nie ważne jaki ma PR. Wiem wiem zaraz sceptycy podniosą lament że nie ilość tylko jakość się liczy :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności