Skocz do zawartości

Dostałem filtra i n ie mogę się podniesć

loniu74

Rekomendowane odpowiedzi

@ blake - spodziewałem się takiej wypowiedzi, sposobu prowadzenia rozmowy i kultury wypowiedzi. Co do narzędzi, z jakich korzystam i w jaki sposób, żadnych spadków po kwietniu 2012 nie odnotowałem. To dobrze, czy źle? Na koniec, że zasugerowałem GWT to nie znaczy, że tak robię - ponieważ sam korzystam z seo'ków. Jak powiedziałem, wysłałeś ofertę do @ loniu74, bardzo mnie cieszy. Sam nie składałem, ponieważ mam wiele pracy i nie szukam nowych klientów.

Rzetelne pozycjonowanie. Gwarantowane efekty.

Strategia "anty Panda & Penguin".

www.seoagent.pl

• Odpowiedzi 41
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Sam nie składałem, ponieważ mam wiele pracy i nie szukam nowych klientów.

Wydaje mi się, że to raczej nie jest przyczyną, ale nie ma sensu ciągnąć tutaj tego tematu.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Nie ma

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

• 6 miesięcy temu...

Buahahaha :D

Dobre, dobre :D

Facet jest obecnie właścicielem sieci słabych katalogów, których używanie to szybka droga do filtra. Broni jak może swojego biznesu, ot co.

nieprawda.on zdobyl jako jedyny tajemna metode na pozycjonowanie.Obecnie opanowal juz topy na wiekszosc dochodowych fraz i z was sie smieje

Gupie google niczego nie potrafi dobrze zrobic

Witam wszystkich,

u mnie jest następujący przypadek, że niedawno został nałożony filtr za niewłaściwe linkujące strony (była w G. Webmaster Tools prośba o usunięcie linków z niezaufanych stron) - zostało to wykonane, pozycje polepszyły się jakoś po ok. 3 tyg., pozycje w większości szły w górę. Ale dziś kilka jest powyżej 100 lub w ogóle nie można ich namierzyć.

W ahrefs zestawienie pokazuje ze linkowały do strony 20 tyś linków z 3 tyś domen a teraz spadło to do 14 tyś linków z 1,5 tyś domen.

Tak czy inaczej może ktoś podpowiedzieć lub orientuje się czy to nadal trwa ten filtr na stronie, czy należałoby zaktualizować treści na stronie, jeszcze usunąć podejrzane strony, wychodzących linków jest 15 strona ma ok 90 podstron. PR4.

Mam także pytanie , ponieważ ostatnio zmieniło się wiele w wyszukiwaniu fraz Google - wprowadzono tą geolokalizację - jak najlepiej dla własnego dobra powinno sprawdzać się pozycję, gdy np. mam frazę kurs angielskiego warszawa, kurs angielskiego wrocław i powinienem sprawdzać to wybierająć nie swoją lokalizację np. Kraków tylko dawać na dane misto jeśli ta fraza je zawiera w sobie czy ogólnie na lokalizacja: Polska (które jest zapewne mało/albo w ogóle nie miarodajne)?

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności