Skocz do zawartości

[Oferta] XannShop 4.0 e-sklep nowej generacji w pełni SeoFrendy

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

opłata jest za spełnianie życzeń

Patrzenie przez ramię - 50 złotych.

Pokazywanie palcem na ekranie, gdzie ma być różowy, migający baner - 50 złotych.

Zrobienie banera - 50 złotych.

Zadowolenie klienta - bezcenne.

;)

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Skoro podajesz publicznie widełki cenowe, to podaj też publicznie za co trzeba zapłacić.

Kiedyś pracowałem w firmie, gdzie wycena odbywała się w przybliżeniu na zasadzie 20 % wartości auta, którym przyjechał. Zgadzam się, że jeśli są widełki cenowe od..do.. to znaczy ze za górną granicę otrzymam co tylko zapragnę ?

..... to znaczy ze za górną granicę otrzymam co tylko zapragnę ?

Górna granica jest płynna i zależy od ilości indywidualnych modułów jakie klient sobie życzy, a oferta jest dostosowana zarówno dla małych i początkujących handlowców jak i wytrawnych graczy handlowych za każdym razem omawiana indywidualnie

Marketing internetowy dla firm

Jeśli dla dużych graczy to 25k jest dobra cena. Rozumiem, ze wszystkie moduły, dodatki integracje na zlecenie będą mieściły się w tej cenie?

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Jeśli dla dużych graczy to 25k jest dobra cena. Rozumiem, ze wszystkie moduły, dodatki integracje na zlecenie będą mieściły się w tej cenie?

Niestety nie 25 tys to nie jest ostateczna górna cena, górną cenę zawsze wylicza się indywidualnie w oparciu o życzenia klienta dla jenego góną ceną jest 4,5 tys dla drugiego 50 tys

Idea oprogramowania polega na tym że jest dedykowana i opracowana do potrzeb klienta a włąsnie te potrzeby ustalają górną cene

Standardem jest kilka systemów płatności w sklepie. W Polsce preferowny jest np. Payu, a dla klienta z zagranicy PayPal.

Dla porównania przykład specyfikacji sklepu shopgold, który jest zdecydowanie tańszy. https://www.shopgold.pl/funkcje-sklepu-pm-35.html

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

@"SzlafRock" - w swojej 10 letniej karierze przy tworzeniu sklepów nie zdarzyło mi się żeby klient potrzebował więcej jak jednego systemu płatności ale jeżeli zdarzy się taka sytuacja ze będzie chciał kilka to dostanie je gratis bez żadnych dopłat

ps. a o shopgold nie słyszałem pewnie dlatego ze są od niedawna na rynku

nie zdarzyło mi się żeby klient potrzebował więcej jak jednego systemu płatności ale jeżeli zdarzy się taka sytuacja ze będzie chciał kilka to dostanie je gratis bez żadnych dopłat

W obecnej sytuacji kilka systemów płatności to standard. Zarządzający sklepem powinien mieć możliwość w kilka sekund dodać lub zmienić system płatności. Np. w moich sklepach cały czas wykorzystywane są 3 systemy płatności.

Tak samo wysyłki. W Twojej specyfikacji nie ma informacji o integracji z firmami kurierskimi, paczkomatami itp. Kilka systemów wysyłkowych to też standard.

Itp, itd. mogę tak wymieniać długo, ale nie o to chodzi.

ps. a o shopgold nie słyszałem pewnie dlatego ze są od niedawna na rynku

Shopgold to marka, właściciel marki robi sklepy też prawie od 10 lat.

Nie mam zamiaru nikomu odradzać zakup u Ciebie sklepu. chcę tylko pokazać, że Twoja specyfikacja jest bardzo mocno uboga i nie dorównuje innym. Za to cena z kosmosu. ;)

EOT.

.... Zarządzający sklepem powinien mieć możliwość w kilka sekund dodać lub zmienić system płatności. ...

Jeżeli bedziesz takie coś potrzebował dostniesz takie coś w gratisie na start

My po prostu nie dajemy klientowi czegoś czego nie potrzebuje stawiamy na minializm i wygodę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności