Skocz do zawartości

[Oferta] XannShop 4.0 e-sklep nowej generacji w pełni SeoFrendy

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

Przy wyborze sklepu trzeba wziąć tyle czynników pod uwagę, że nie sposób opierać się na żadnej ogólnej ofercie. Wdrożenie może być piekielnie drogie.

P.S.

ps. jeżeli to szeptanka to mocno nieudolna

Na kiepskiej szeptance to Ty się faktycznie znasz ;)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Przy wyborze sklepu trzeba wziąć tyle czynników pod uwagę, że nie sposób opierać się na żadnej ogólnej ofercie. ....

No i mylisz się wszystkie czynniki jakie należy wziąć pod uwagę są zawarte tu:

https://www.seoparty.net/news/artykuly/jaki_sklep_internetowy

Marketing internetowy dla firm

To tak jak z doborem fraz. Teoretycznie powinna (?) zrobić to firma a praktycznie wybiera łatwe i robi kasę. W Polsce jest tak, że każdego trzeba kontrolować. Nie da się podpisać umowy i liczyć na cud. No, chyba, że masz wyjątkową firmę, która dba o interes klienta. To jesteś bardzo wyjątkowy.

e:

P.S. Z tymi anchorami na PiO to jakiś specjalny jesteś? Dlaczego inni mają dawać nieaktywny link a Ty lecisz anchorami? No, może to nie do Ciebe pytanie.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

• 1 miesiąc temu...

@'webds' nasz produkt jest oprogramowaniem dedykowanym pod klienta który miał już inny sklep czy to presta , magento czy też inny opensource i teraz już wie czego tak naprawdę chce, zapewniając mu jednoczenie : assistance programistyczny oraz obsługę marketingu internetowego. Oprogramowanie piszemy pod zamówienie a ceny są od 4 tys do .....

Pytam jeszcze raz. Czemu ktos mialby zrezygnowac z presty czy magento? Magento lub presta w 100% jest bardziej rozbudowana platforma i znajac zycie tansza w rozbudowie, poza tym wasze rozwiazanie przywiazuje klienta do was na dlugi czas. Czekam na konkrety:)

Rozwiązania internetowe dla biznesu

Drupal Solution

Pytanie typu: Dlaczego ktoś kupuje auto ręcznie robione przecież fiatem tez można jeździć i go nawet tuningować ?

Jak mówiłem wyżej specjalizujemy się w pisaniu dedykowanego oprogramowania pod klienta któremu w raz z oprogramowaniem zapewniamy assistance w dziedzinie:

- usability stron internetowych
- optymalizacjia sklepu pod kątem wyszukiwarek
- SEO-copywriter
- pozycjonowania strony
- obsługi adwords i analityc
- obsługi Socjal Media (FB,G+,Twitter,YouTube i innych serwisów społecznościowych)
- oprogramowanie i rozbudowa sklepu

Zależy nam na kompleksowej obsłudze żęby klient mógł zając się prowadzeniem swojego interesu a nie poszukiwaniu grafika czy programisty żeby dostawić dodatkowy moduł

Nie idziemy na ilość tylko na jakość

No myślę że porównanie mało trafne bo wasze rozwiązanie to nie tuningowany mercedes, tylko samoróbka, która nie będzie na pewno lepszym rozwiązaniem niż wieloletnie rozwijane systemy i to przez tysiące developerów.Poza tym potencjalny klient idący do każdej agencji zajmującej się sklepami otrzyma wyżej wymieniony assistance, ale jeśli używa open source to przynajmniej nie związuje klienta z jedną firmą. Poza tym dalej nie wiem co w tym sklepie dedykowanego i co w nim jest lepszego od różnego rodzaju nie dedykowanych rozwiązań jak magento, drupal czy inne.

Drupal Solution

...tylko samoróbka, która nie będzie na pewno lepszym rozwiązaniem niż wieloletnie rozwijane systemy i to przez tysiące developerów...

Kolego mamy za sobą już 10 letnie doświadczenie w tym temacie, które pokazuje nam że klienci wolą mieć stabilizacje i obsługę w jednej firmie w całości niż co chwile latanie i szukanie kolejnego specjalista do podłączenia jakiejś pierdoły w sklepie lub zamontowania olejnej skrzynki pocztowej

I najważniejsze to bezpieczeństwo, jak już piszesz o drupalu (który nie jest zadnym oprogramowaniem sklepu internetowego) to musisz wiedzieć ze oprogramowanie jest dziurawe i wystarczy poszukać dobrze w interecie żeby wiedzieć jak się na niego włamać, przy programach dedykowanych jest to znacznie trudniejsze bo nikt nie zna kodu strony

Tak że przestrzegam przed rozwiązaniami OpenSource które są dziurawe jak ser szfajcarski i co chwile wychodzą kolejne uaktualnienia (idealnym przykładem jest to wordpress gdzie są już całe poradniki jak sie włamac do niego) ale niestety nie wszystkich stać na rozwiązania dedykowane

a jak cię naprawdę interesują rozwiązania dedykowane to tu masz przykład takiego i wierz mi klient tego sobie nie zrobi w OpenSource

https://pixgraf.pl/

Kolego mamy za sobą już 10 letnie doświadczenie w tym temacie, które pokazuje nam że klienci wolą mieć stabilizacje i obsługę w jednej firmie w całości niż co chwile latanie i szukanie kolejnego specjalista do podłączenia jakiejś pierdoły w sklepie lub zamontowania olejnej skrzynki pocztowej

Tylko co ma piernik do wiatraka? każda agencja obsłuży klienta w taki sposób jak wy tylko zaoferuje rozwiązanie open source, ponadto w agencji nikt nie szuka programisty po stodołach tylko takich mają, nie mówiąc już o obsłudze.

I najważniejsze to bezpieczeństwo, jak już piszesz o drupalu (który nie jest zadnym oprogramowaniem sklepu internetowego) to musisz wiedzieć ze oprogramowanie jest dziurawe i wystarczy poszukać dobrze w interecie żeby wiedzieć jak się na niego włamać, przy programach dedykowanych jest to znacznie trudniejsze bo nikt nie zna kodu strony

Tak że przestrzegam przed rozwiązaniami OpenSource które są dziurawe jak ser szfajcarski i co chwile wychodzą kolejne uaktualnienia (idealnym przykładem jest to wordpress gdzie są już całe poradniki jak sie włamac do niego) ale niestety nie wszystkich stać na rozwiązania dedykowane

Tutaj wychodzi niewiedza lub zaślepienie swoim rozwiązaniem. Po pierwsze drupal ma swoją wersję sklepową proponuje zapoznać się z drupal commerce. Z pewnością rozwiązanie te stosuje 10000x więcej firm niż wasze oprogramowanie. Poza tym ja nie skupiam się tylko na oprogramowaniu drupalowym, tylko ogólnie na Open Source, więc nie przebijecie niczym rozwiązań ala megento, presta czy np drupal. Co do bezpieczeństwa to dziwne jest że akurat drupal jest jednym z najbardziej bezpiecznych systemów cms, a wy mu zarzucacie dziurawość. Strona białego domu jest na nim zbudowana i jakoś nikt jej nie zniszczył. Proponuje nie iść w zaparte że wszystko co moje to najlepsze, może warto nauczyć się odpowiadać na proste pytania, a nie próbować atakować.

https://pixgraf.pl/

Ja się tam nie znam, wiem tyle co zobaczę i przeczytam. Ale czy 3 nagłówki h1 na stronie każdego produktu są rozwiązaniem seo friendly?

Bardzo fajny przykład:) h1 w Polecane Produkty, Podobne produkty, Skonfiguruj produkt i jeszcze tytuł strony 4x h1:)

Poza tym nie wiem co na tej stronie jest takiego dedykowanego że nie można tego zrobić np w magento.

Drupal Solution

Ja się tam nie znam, wiem tyle co zobaczę i przeczytam. Ale czy 3 nagłówki h1 na stronie każdego produktu są rozwiązaniem seo friendly?

Usprawiedliwieniem jest to że się nie znasz to fakt, dla twojej wiedzy nie ma ograniczenia w ilość H1 na stronie

Pozatym Panowie ważniejsze od SeoFrendly jest bezpieczeństwo, tutaj prosty przykład tego co można przeczytać w necie o konkurencji (nie ważne której kto chce to sobie znajdzie)

...Programiści skryptu conajmniej 2 razy w miesiącu wydają poprawki błędów i nowe opcje. Aktualizacja jest wymagana zwłaszcza w przypadku opublikowania luk w bezpieczeństwie. Niestety wymaga to sporej wiedzy by takie poprawki wdrożyć..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności