Skocz do zawartości

ZenHOST - automat do budowania zaplecza na darmowych hostingach

sebau

Rekomendowane odpowiedzi

@tomek_25

Treść nie ma przeważnie żadnego znaczenia. W większości strony sprawdza automat.

Co jest ważne:

- czy strona za bardzo nie obciąża serwera

- ilość linków wychodzących

- spełnianie wymogów regulaminowych (np. język, wymagana częstotliwość logowania)

Pozdrawiam,

Mariusz

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

• Odpowiedzi 141
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

z tym okresowym logowaniem to oczywiście się zgadzam - tylko nie wszędzie istnieje taka potrzeba. Jak będzie już więcej hostów na liście to za jakiś czas sprawdzimy gdzie takie przelogowanie jest potrzebne i je tam przeprowadzimy. Jeśli ktoś wie już gdzie jest taka potrzeba to może oczywiście pisać.

Właśnie wyszła wersja ZenHOST 1.1 (użytkownicy otrzymają maila) (rozbudowana możliwość postowania oraz zarządzania artykułami i stronami)

Wraz z tą wersją zmieniamy nieznacznie cenę:

Wystawiamy FV

cena: 210pln netto

Dla posiadaczy ZenBLOGa umożliwiamy zakup w promocyjnej cenie 160pln netto

Zamawiamy ZenHOST poprzez email admin @ zptemplates.com

Wyliczoną kwotę wraz z podatkiem VAT w celu przyspieszenia transakcji można wpłacać na konto:

HOPTOP

67 1140 2004 0000 3202 6012 6190

w tytule przelewu: swój email na który zarejestrowany jest Twój program zennoposter

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Takie szybkie pytanko o zenhosta - jak już mam założone konta np 10 sztuk to po prostu muszę tak ustawić zenopostera aby templatka getsimple wykonała się 10 razy ? Zenhost będzie sam wybierał gdzie uplowadować te pliki, na jakie konta jest potrzebny upload a na które już np. był ?

Okolice Krakowa - zdjęcia, opisy wycieczek po Małopolsce etc.

r0qqgk.gif

jest tak jak napisałeś. Tylko ustaw maksymalnie 1 wątek przy upload (zakładka settings górne pole 10, dolne pole 1).

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Ok dzięki, Sebau, ale wtedy też chyba muszę w zakładce stop ustawić Succes count 10 ?

Drugie pytanko - czy jeżeli zenhostowi nie udalo się przesłać CMS czyli status to "1", czy mogę wtedy ręcznie zmienić z "1" na "0" i spróbować jeszcze raz templatką przesłąc? Czy to nie możliwe bo np. są tam już jakieś pliki i będą problemy.

r0qqgk.gif

success count mozesz ustawic na 10 ale mozesz te zostawić "-1" - to nie jest istotne.

Co do drugiego pytania, to jest tak. Czekamy aż w zennoposter ulepszą uploadowanie plików z możliwością automatycznego overwrite-a plików, bo teraz byśmy musieli wszyskie pliki usunąć i dopiero wrzucać, bo jak napotka na jakiś istniejący plik to się wysypie/zatrzyma. Czyli przy takich hostach najlepiej wejsc i dorzucic reszte plikow recznie a nastepnie zmienic status w zenblogu na gotowy do instalacji. Ponowne uruchomienie szablonu po prostu zacznie instalować cmsa.

Witam,

Mam sporo problemów z zenhostem. Nie wiem czy coś źle robię, a jeśli tak to co...

Skuteczność dodawania w kilku próbach wyniosła od 5 do 10 stron. Średnio na połowie udawało się wgrać szablon automatycznie. Lecz po pewnym czasie (około doba) przy większości założonych stron po wejściu na stronę przekierowuje mnie do https://securesignupoffers.net. I to główny problem i nie wiem o co chodzi.

Ponadto z zenposter mam powiedzmy 15 sukcesów dodań a w aplikacji zenhost zapisuje powiedzmy 8 wyników (w pliku results w progs też z 8).

Co więcej nie zapisuje mi w wynikach adresu hosta (komunikat przy otwieraniu rezultatów "line defining host is not valid and will not be added:") i często nie pokazuje wyników w aplikacji ("error occured during reading articlef for project:nazwa projektu"). W przypadku nie pokazywania wskakuje spacja w którymś wyniku przed ostatnią daną i po jej usunięciu jest ok - wyniki są pokazywane. Co z resztą zrobić - nie mam pojęcia.

Zennoposter wersja zarówno poprzednia jak i najnowsza była testowana. Dodam że mam system win8 i to być może on jest przyczyną problemów, bo w zenblogu też nie wszystko jest ok (używam ok 2 miesiące i w każdej wersji skuteczność była około 50%, jakby była stała baza około 35 projektów do których ani razu nie udało mi się dodać).

Miał ktoś podobne problemy? Ma ktoś jakieś porady? Używa ktoś tych narzędzi z win8?

U mnie to samo jeśli chodzi o ten błąd "line defining...." . Poradziłem sobie tak, że ręcznie wyedytowałem ręcznie złe linie, ale tak nie powinno się dziać. Co do skuteczności wysyłania na ftp to rzeczywiście udaje się w około połowie przypadków. Co do tych przekierowań to sprawdzę czy też tak mam.

r0qqgk.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności