Skocz do zawartości

ZenHOST - automat do budowania zaplecza na darmowych hostingach

sebau

Rekomendowane odpowiedzi

@lewy88 - to co Ci się przydarzyło - to usunięcie konta

@Elias - już naprawione

Tu jest link do pierwszej wersji instrukcji obsługi:

https://zptemplates.com/zenhost

Obecna wersja gotowa do ściągnięcia to 1.4

Wystarczy w linku, który rozesłałem na początku pocztą zmienic numer na 1.4 i ściągnąć nowszą wersje. Jeśli ktoś już korzystał z wcześniejszych wersji to wystarczy z tej paczki ściągnąć tylko szablony aby nie nadpisać listy projektów.

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

• Odpowiedzi 141
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jaką macie skuteczność w zenhoście? Bo ja tragiczną - założyło 12 kont, część po chwili została usunięta, a po uruchomieniu instalatora stron aktywnych jest 5 (5 ze statusem 1). Ile wam zakłada? Bo póki co czas jaki trzeba poświecić na skonfigurowanie, dodanie i jeszcze "douplodowanie" stron wychodzi mniej więcej tyle samo co wrzucenie ręcznie stronek.

@sebau może jakaś aktualizacja aby poprawić skuteczność? (w zenhoście to myślałem, że skuteczność będzie prawie 100%)

Dodatkowo wycina też chyba kod js i iframe wstawiony w contencie pod stronę główną - to by było dobrze nie wycinać bo może więcej osób chce korzystać a nikomu to nie przeszkadza przecież.

Skuteczne pozycjonowanie w Google. Promocyjna oferta na pozycjonowanie stron.

było już 5 updatów. Do ściągnięcia jest wersja 1.5 wystarczy w linku, który otrzymaliście zmienić końcówkę na 1.5.zip

Używajcie dobrych proxy. Po weekendzie dodamy więcej hostingówz różnych firm. Czekamy też na update w zennoposter, który poprawi działanie z ftp, bo teraz przy jakimś rozłączeniu jest problem i trzeba by wrzucać ręcznie. Jeśli w następnym update nie poprawią tego, to podłączymy do wrzucania plików jakiś inny programik.

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Używajcie dobrych proxy.

ja używam swoje łącze ze zmiennym ip więc raczej nie ma problemu z banowaniem i utratą połączenia. Musi coś innego tam jeszcze przeszkadzać :)

Po weekendzie dodamy więcej hostingówz różnych firm.

Więcej się zawsze przyda ale najpierw może by naprawić te co są bo chyba mniej roboty macie z tym niż dodanie nowych szablonów.

Co do dodania nowych to może najpierw by dodać polskie hosty bo jeszcze jest przynajmniej kilka, które można użyć a wiadomo, że teksty po pl nie wyrzucą (republika, friko, hostinger, onuse ...).

Przy okazji może by wydzielić do podkatalogu getsimplecms_installer i getsimplecms_poster aby nie musieć tego szukać.

Ja nawet wolałbym aby co jakiś czas była jakaś drobna opłata aktualizacyjna, ale aby to działało jak może działać bo przy skuteczności 5 hostów i konieczności wrzucania reszty ręcznie to trochę cała sprawa traci sens.

Skuteczne pozycjonowanie w Google. Promocyjna oferta na pozycjonowanie stron.

Ja nawet wolałbym aby co jakiś czas była jakaś drobna opłata aktualizacyjna, ale aby to działało jak może działać bo przy skuteczności 5 hostów i konieczności wrzucania reszty ręcznie to trochę cała sprawa traci sens.

Wiesz Zenhost mało nie kosztuje :P Więc może najpierw niech będzie naprawiony co do datowej opłaty jak na razie może się wstrzymajmy :D Niech działa co ma działać... Ale wierzę w sebau dajmy mu trochę czasu jeszcze

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Ile więc wam zakłada tych blogów faktycznie? Bo jak kilka to nie ma sensu kupować, a gdyby zakładało min 30 to już warto zainwestować :) Jednorazowa płatność to tu chyba niezbyt trafiona opcja bo niewiele się dzieje po starcie i nie motywuje to do aktualizacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności