Skocz do zawartości

ZenHOST - automat do budowania zaplecza na darmowych hostingach

sebau

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 141
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

U mnie skutecznosc to obecnie kilka założonych kont.

Czy inni użytkownicy mają podobny problem ? Sebau jak na razie nie znalazł błędu po mojej stronie .

Dynamiczne ip / poprawny projekt - podstawowy błąd jaki występuje to parsowanie maili - moim zdaniem to wina samych szablonów.

To samo, testowałem juz wszystkie ustawienia i komibacje z mailem, captcha, IP i skutecznośc dramatyczna chodź szablonów w paczce troche jest

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Sprawdzimy to - napiszcie tylko na którym etapie Wam przestaje działać. U it wszystko wskazuje na to, ze jest problem z odczytem/parsowaniem maili. Czzy u Was tak samo?

W zenhoscie hostingi sa powiazane ze sobą takze mam nadzieje, ze tak jak it używacie przynajmniej kilku dobrych prywatnych proxy, bo to jest podstawa, zeby wogole dzialac z zenhostem.

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

wyśle do jutra informacje co się dzieje tylko siąde i bliżej sprawdze co się dzieje na szablonach

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Dziwne, u mnie wczoraj założyło 23 hosty, kilka dni temu 28

28 hostów na zwyklym lapku, ze 3 zmiany ip w netii - to wszystko. poczta na hotmailu

//edit

it - to raczej nie wina szbalonow, u mnie ta skutecznosc na szablonach z ostatniej aktualizacji

wszystkie szablony mające Captche z klikaniem w niedomknięty okrąg mają problem z klikaniem w obrazek, są szablony co nie pojawia się captcha wcale ( tutaj nie wiem czy to wina zenka czy szablonu ponieważ z palca wszystko wygląda dobrze, inne błędy jakie zauważylem ale nie wynikające z Zenhosta to na PL mailach np interial.pl nie przychodzą wszystkie maile z założonych kont.

Niewidoczna captcha https://snag.gy/TSkE2.jpg - takich widziałem kilka np https://snag.gy/QlbFC.jpg

Błędne klikalnie w Obrazek https://snag.gy/zIC0a.jpg

U mnie nie udało się przeskoczyć 20 założonych kont ( kilka prób, różne maile, IP, podpięta DBC i antigate) z dostepnych 57 szablonów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności