Skocz do zawartości

Skorzystałem z disavow

Odnowa

Rekomendowane odpowiedzi

Więc odpowiem Ci że na pewno nie masz racji :)

Mogło być np zła optymalizacja, błędy na stronie, pozorne 404 ... oj mógłbym wymieniać :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie, Ty nie masz racji. To nowa strona a tych złośliwych linków było może z 30 domen choć z wielu podstron w niektórych przypadkach. Strona zbyt szybko zyskiwała ruch (jak na tempo linków dodawanych przeze mnie) i okazało się, że ktoś mnie "wspomaga". Zgłosiłem te linki i po dwóch tygodniach zaczęły się spadki odwiedzin. ja cały czas powoli dodawałem linki. Spadki zatrzymały się po około 10 dniach kiedy to dodawane przeze mnie linki zrównoważyły mocą te zgłoszone. na dzień dzisiejszy witryna zyskuje uu i co dzień odnotowuje nowy własny rekord pod tym względem. Nic nie zmieniałem jak chodzi o optymalizację, żadnych błędów nie usuwałem, nie poprawiałem.

Nie przekonuje mnie, że Ty wyczytałeś gdzieś, że to "za szybko".

Dodaję, ze strona ma ruch póki co tylko chyba z podstron.

Site rulez

Chyba to Kopernik była kobietą.

30 domen ? sorry ... ale pi..sz głupoty. Zrównoważenie linków, 30 domen ... doktorat robisz z seo ?

eot.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

W kontekście:

ktoś dołożył mi mnóstwo spamerskich linków w tym z SWL-i

oraz

tych złośliwych linków było może z 30 domen choć z wielu podstron w niektórych przypadkach.

biorąc pod uwagę dość konkurencyjną tematykę:

Sama domena (portal o sportach i zdrowym życiu) miała wówczas ze dwa miesiące

szczerze wątpię w to, że kolega @Odnowa

Nie od dzisiaj pozycjonuję strony

:P

A nie dość jasno się wyraziłem? ;)

Chodzi mi o to, że w Twojej tematyce, w której konkurencja jest przecież dość spora, linki z 30 domen i to jeszcze jak mówisz syfiastych, nie mają żadnego znaczenia a już na pewno nie na tyle, żeby wepchnąć Cię na pozycję, które umożliwią Ci zgarniecie jakiegokolwiek ruchu organicznego.

A nie dość jasno się wyraziłem? ;)

Chodzi mi o to, że w Twojej tematyce, w której konkurencja jest przecież dość spora, linki z 30 domen i to jeszcze jak mówisz syfiastych, nie mają żadnego znaczenia a już na pewno nie na tyle, żeby wepchnąć Cię na pozycję, które umożliwią Ci zgarniecie jakiegokolwiek ruchu organicznego.

Tak, teraz jasno ale jesteś w błędzie. Nawet przy bardzo konkurencyjnych tematykach jak np. kredyty, jest szansa do uzyskania ruchu przez młode strony niemal nielinkowane, tym bardziej gdy mają stosunkowo duży site jak moja czyli ok. 2000 a zatem i rozwinięte linkowanie wewnętrzne. Chodzi o podstrony np. "kredyty dla osób z wypowiedzianymi umowami". Tu kilka nawet syfiastych linków może spowodować ruch.

Jakbyś miał z 30.000 domen to się zacznij martwić :)

Syfiaste linki z 30 domen, nawet dla świezynkij domeny nie sa zagrożeniem

A to jest już osobna kwestia. Wolałem nie ryzykować gdy "normalnych" linków było zaledwie kilka.

Site rulez

Naprawdę chce wam się przekonywać tu do swoich racji ? Musicie za wszelką cenę zabierać ludziom radość z osiągniętych sukcesów ?? Niech się cieszy, że mu disavow 'pomógł'.

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

@zakręcony każda informacje się przyda, człowiek cale życie się uczę na razie brzmi to to jak "krzywa mantra", zresztą .... czekamy na kolejne teorii oprócz już znanej "precle nic nie dają". Wizjoner normalnie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności