Skocz do zawartości

isXMAG - (zupełnie nowy) katalog stron, moderacja, PR4

krl

Rekomendowane odpowiedzi

Są dwa błędy, gdy przychodzi e-mail z informacją o zatwierdzonym wpisie nie działa link który prowadzi do wpisu. I druga sprawa nie wyświetlają się miniatury stron.

Druk ulotek cennik - PrintExPress lider wśród drukarni w Łodzi tanie ulotki druk wizytówek • plakaty cena druk

Dzięki za kod: isx4562

Żadnych błędów nie zaobserwowałem

strony www gdynia - profesjonalne strony www, sklepy internetowe, identyfikacja wizualna

Blog webmastera - mój blog o Internecie, projektowaniu stron, gadżetach itp.

Blog i portfolio grafika - tutoriale, inspiracje itp.

isx4523 ten już zajęty, jedyne co zauważyłem to te miniaturki wspomniane już wyżej, dzięki za kod pzdr.

isx4890 po sprawdzeniu godzine później jeszcze był wolny to wykorzystałem (ażeby nie przepadł ;)

Poszukujesz nieszablonowe biura rachunkowe w Krakowie, koniecznie zajrzyj na www.luka-krakow.pl.

Chcesz kupić gotowe spółki z oo to musisz kliknąć w poprzedzający link, aby nie żałować, zapraszam.

isx4523 ten już zajęty, jedyne co zauważyłem to te miniaturki wspomniane już wyżej, dzięki za kod pzdr.

isx4890 po sprawdzeniu godzine później jeszcze był wolny to wykorzystałem (ażeby nie przepadł ;)

miniatury działają już - pagepeeker odmówił pracy i dostał wymówienie ode mnie

Dzięki za kod: isx4562

Żadnych błędów nie zaobserwowałem

offtopic: https://www.foldpage.pl - dobrze wyglądająca innymi słowy ładna strona

Znalazłem Twój katalog w sieci i muszę przyznać, że zapowiada się całkiem przyzwoicie - póki co dodałem dwa darmowe wpisy - będę obserwował i pewnie skorzystam z opcji premium jeśli poziom będzie się utrzymywał i będzie taka sposobność :) Trzymam kciuki.

Interesujesz się turystyką? Jestem pasjonatem regionalnych wypraw rowerowych, pieszych i wodnych - głównie z zachodniej Polski. Opisuję szlaki turystyczne - oficjalne i nieoficjalne - zapraszam :) : https://turystyka.e-mucha.info/szlaki-turystyczne/

• 3 miesiące temu...

Po co w tytule "zupełnie nowy"? Za miesiąc też będzie zupełnie nowy (o ile dotrwa)?

spokesman słaby ze mnie.

wrócimy do tematu za miesiąc ;)

wracam do tematu.. po 3 miesiącach a katalog żyje ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności