Skocz do zawartości

Pytanie o brak pozycji od miesięcy

Tomaan

Rekomendowane odpowiedzi

Aha czyli utwierdziłeś mnie w przekonaniu że nie było to logiczne ;]

Bez gwarancji przynajmniej TOP10 takie ryczałty nikogo do niczego nie motywują, na logikę. Tak czy owak współczuję.

Nikogo w 99,9% polskich pseudo firm SEO. W dobrej firmie pracuje się uczciwie.

Dobry ryczałt nie jest zły, ale żeby pchać się w umowę na 9 miesięcy bez pewności, że coś z tego będzie? Zadośćuczynienie na jakiej podstawie? Że podpisałeś umowę, która jest dla Ciebie niekorzystna? Jeśli nie ma tam żadnej klauzuli zabronionej to i zadośćuczynienia nie może być.

Nawiasem- jak na 9 miesięcy pozycjonowania na 18 fraz to linków szałowych nie masz...

Weź to zostaw, spytaj w zleceniach, na pewno gorzej nikt tego nie zrobi (to moje zdanie, można się z nim nie zgadzać, ale na mój gust to wyrzuciłeś pieniądze w błoto)

Sam brak pozycji może wynikać z wielu różnych przesłanek, choć, prawdę mówiąc, uczciwy pozycjoner powinien był dać Ci znać w tej kwestii, bo nie ma takich sytuacji, w których niczego nie da się zrobić.

Aha czyli utwierdziłeś mnie w przekonaniu że nie było to logiczne ;]

Bez gwarancji przynajmniej TOP10 takie ryczałty nikogo do niczego nie motywują, na logikę. Tak czy owak współczuję.

Nikogo w 99,9% polskich pseudo firm SEO. W dobrej firmie pracuje się uczciwie.

Owszem zgadzam się. Rynek SEO jest chyba duży ? Jeśli firma ma renomę, można ryzykować płacenie ryczałtem, ale zawsze system motywacyjny kiedy w parze z wynikami idzie lepsze wynagrodzenie, sprawdza się lepiej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności