Skocz do zawartości

Linkowanie aukcji - Allegro|Ebay

Stanleyek

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktoś z was poza linkowaniem strony, linkował również aukcję by znajdywały się wyżej w SERP?

Co do Allegro nie wiem czy to ma sens, ponieważ po zakończeniu aukcji tak naprawdę odnośnik i treść jaka występowała na aukcji przepada, lecz na Ebay.com linki są stałe.

Kontakt: gg:7910861, PW
Zapraszam do sklepu: Sterkowski.pl - Czapki i kapelusze na każdą głowę :-)

A nie ma na allegro czasem tak, że jak wystawiasz jedną aukcję ponownie to ona ma ten sam adres ?

Bo z tego co pamiętam kiedyś to jedną aukcje chyba 3 miesiące odnawiałem co chwilę i jeden i ten sam adres był.

a9177b36246d7ce96fa698c9971dd36b.png

Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny.

adwokat częstochowa - Radca prawny Grzegorz Ledwoń. Pomoc w sprawie odszkodowania.

A nie ma na allegro czasem tak, że jak wystawiasz jedną aukcję ponownie to ona ma ten sam adres ?

Bo z tego co pamiętam kiedyś to jedną aukcje chyba 3 miesiące odnawiałem co chwilę i jeden i ten sam adres był.

No właśnie co do alledrogo nie wiem ale ebay napewno ma stałe.

Linkuj ich to jeszcze bardziej zaśmiecisz serpy na ich korzyść.

Linkowanie aukcji pod nazwę produktu nie uważam za zaśmiecanie. Bo sprzedaję produkty zgodnie z ich opisem, mam wiele pozytywnych komentarzy i nie chodzi mi tutaj o jakieś breloczki :D a póki co nie mam angielskiej wersji mojego sklepu.

Kontakt: gg:7910861, PW
Zapraszam do sklepu: Sterkowski.pl - Czapki i kapelusze na każdą głowę :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności