heniokrzak Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Poszukuję firmy hostingowej z Holandii, w miarę niedrogiej i rzetelnej, pod sklep internetowy. Chodzi o zagranie marketingowe i charakterystykę zakładanego sklepu, stąd taka lokalizacja, więc proszę o nieproponowanie firm hostingowych z innych krajów. Czy miał ktoś do czynienia z jakąś firmą z Holandii godną polecenia albo odradzałby jakieś? Bardzo proszę o konkretne odpowiedzi i z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sponsi Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 www.leaseweb.com webastyczny.pl - projektowanie wizerunku w Internecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniokrzak Opublikowano 15 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Mógłbyś trochę bardziej rozwinąć, w sensie czy korzystałeś z niego albo ktoś z twoich znajomych? Skąd takie zdanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawus Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 a znasz jakieś czy czekasz aż ktoś Ci poda na tacy cały rynek nl ? niedroga, rzetelna, każdy ma inną ocenę tych atrybutów, nadmień może coś dokładniej, "towar" nie do końca teges że nl ? jakie pytanie dałeś takie masz odpowiedzi, Najlepszy Tani hosting na Twoją www.Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę. Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru konta www od 19zł. brutto rocznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dargre` Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Nie ma większej firmy i lepiej znanej niż leaseweb w Holandii. Zresztą to jedna z największych firm tego typu na świecie. Leaseweb, OVH, Hetzner, UK2Group to największe firmy hostingowe w Europe. Tyle, że Leaseweb to przede wszystkim serwery dedykowane, z bardzo bogatym wyborem. Owszem mam wielu klientów korzystających z Leasweb, i akurat w mojej branży sprawdzają się one lepiej niże te z Hetznera. Sorry, nie odpowiadam na PMy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubWiącek Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 dokładnie,tam naprawde trzeba coś nabroić żeby Cie wyrzucili. Stoją u nich dziwne strony i torrenty (chociaż jak każda firma jak generujesz miliony abusów to dla świetego spokoju Cię wyrzuca) edit: mam nadzieje że to nie szeptanka rumaka https://www.webhostin...wej-z-holandii/ https://www.mauermedia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniokrzak Opublikowano 18 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 a znasz jakieś czy czekasz aż ktoś Ci poda na tacy cały rynek nl ? niedroga, rzetelna, każdy ma inną ocenę tych atrybutów, nadmień może coś dokładniej, "towar" nie do końca teges że nl ? jakie pytanie dałeś takie masz odpowiedzi, Nie no właśnie jestem zupełnie zielony w temacie holenderskich firm hostingowych, nie miałem z nimi nic do czynienia i po prostu chodziło mi o podanie jakiejś sprawdzonej i najlepiej w miarę niedrogiej (jesli oczywiście może to iść razem w parze). A towar legalny, ale jednak nie do końca teges. Chodzi o sklep z nasionami (strona dopiero w budowie, link jakby co na profilu chociaż tutaj akurat nie przyszedłem się reklamować, jednak skoro slawus zapytał to odpowiadam), istnieje ich już sporo w Polsce i to nawet na serwerach polskich, ale potencjalnym klientom raczej bardziej pasuje jak serwery są w bardziej liberalnym miejscu, przynajmniej pod tym względem. Tak czy siak dzięki wszystkim za odpowiedzi. Widzę , że dragre wymienił więcej firm więc pewnie porównam oferte i coś z tego wybiorę. Do JakubWiącek: Jestem noob'em w temacie, więc mógłbyś mi wyjaśnić co to jest szeptanka rumaka ? Brzmi zabawnie. Widzę że zamieściłeś link do mojego zapytania z innego forum, ale chyba to normalne, że szukam w innych miejscach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grubybarti666 Opublikowano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Nie polecam leasweb.com drogo i niedobrze. Nie mają swoich name serwerów trzeba robić tricki które nie działają. Kontakt z supportem żaden. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.