Skocz do zawartości

poszukiwany hosting w holandii ?

heniokrzak

Rekomendowane odpowiedzi

Poszukuję firmy hostingowej z Holandii, w miarę niedrogiej i rzetelnej, pod sklep internetowy. Chodzi o zagranie marketingowe i charakterystykę zakładanego sklepu, stąd taka lokalizacja, więc proszę o nieproponowanie firm hostingowych z innych krajów. Czy miał ktoś do czynienia z jakąś firmą z Holandii godną polecenia albo odradzałby jakieś? Bardzo proszę o konkretne odpowiedzi i z góry dziękuję.

a znasz jakieś czy czekasz aż ktoś Ci poda na tacy cały rynek nl ?

niedroga, rzetelna, każdy ma inną ocenę tych atrybutów, nadmień może coś dokładniej, "towar" nie do końca teges że nl ?

jakie pytanie dałeś takie masz odpowiedzi,

Najlepszy

Tani hosting na Twoją www.

Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę.

Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru ;) konta www od 19zł. brutto rocznie

Nie ma większej firmy i lepiej znanej niż leaseweb w Holandii. Zresztą to jedna z największych firm tego typu na świecie.

Leaseweb, OVH, Hetzner, UK2Group to największe firmy hostingowe w Europe.

Tyle, że Leaseweb to przede wszystkim serwery dedykowane, z bardzo bogatym wyborem.

Owszem mam wielu klientów korzystających z Leasweb, i akurat w mojej branży sprawdzają się one lepiej niże te z Hetznera.

Sorry, nie odpowiadam na PMy

dokładnie,tam naprawde trzeba coś nabroić żeby Cie wyrzucili. Stoją u nich dziwne strony i torrenty (chociaż jak każda firma jak generujesz miliony abusów to dla świetego spokoju Cię wyrzuca)

edit:

mam nadzieje że to nie szeptanka rumaka :)

https://www.webhostin...wej-z-holandii/

a znasz jakieś czy czekasz aż ktoś Ci poda na tacy cały rynek nl ?

niedroga, rzetelna, każdy ma inną ocenę tych atrybutów, nadmień może coś dokładniej, "towar" nie do końca teges że nl ?

jakie pytanie dałeś takie masz odpowiedzi,

Nie no właśnie jestem zupełnie zielony w temacie holenderskich firm hostingowych, nie miałem z nimi nic do czynienia i po prostu chodziło mi o podanie jakiejś sprawdzonej i najlepiej w miarę niedrogiej (jesli oczywiście może to iść razem w parze). A towar legalny, ale jednak nie do końca teges. Chodzi o sklep z nasionami (strona dopiero w budowie, link jakby co na profilu :) chociaż tutaj akurat nie przyszedłem się reklamować, jednak skoro slawus zapytał to odpowiadam), istnieje ich już sporo w Polsce i to nawet na serwerach polskich, ale potencjalnym klientom raczej bardziej pasuje jak serwery są w bardziej liberalnym miejscu, przynajmniej pod tym względem. Tak czy siak dzięki wszystkim za odpowiedzi. Widzę , że dragre wymienił więcej firm więc pewnie porównam oferte i coś z tego wybiorę.

Do JakubWiącek: Jestem noob'em w temacie, więc mógłbyś mi wyjaśnić co to jest szeptanka rumaka :) ? Brzmi zabawnie. Widzę że zamieściłeś link do mojego zapytania z innego forum, ale chyba to normalne, że szukam w innych miejscach.

• 4 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności