Skocz do zawartości

Spotkanie Wrocław

gofer

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 261
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

byc moze wpadne jutro... nie mowie, ze bede na 100%, bo mam sporo pracy w tym tygodniu, ale postaram sie byc. jesli nie jutro, to w przyszlym miesiacu juz na pewno.

i ten... w zasadzie nie jestem z Wroclawia; jak tak popytalem znajomych o Chillout, to stwierdzili, ze pub podobno jest popularny wsrod gejow... nie, zeby jakos bardzo mi to przeszkadzalo specjalnie... :P

EDYTA: nie bylem... bede w listopadzie... napewno...

Fabryka Spamu - mój SEO-blog

Polecam prosty CMS - PikoCMS do stawiania zaplecza.

gofer napisał(a):

jeżeli będzie tak jak ostatnio to proponuję zająć (zarezerwować) te wielkie kanapy

Zrobilem rezerwacje dla 10 osob.

Zamknieta czerwona sala na wprost baru ( dla niepalących ).

na 19.00. Stoly na podwyzszeniu.

Na duzej sali obok patio nie dalo sie - jutro jest jakis koncert ( nie wiedzieli do konca czy sie odbedzie ale nie rezerwowali tam stolikow ).

pozdrawiam

Sylwester

Praca - Przetargi - Senior

Mendax napisał(a):

i ten... w zasadzie nie jestem z Wroclawia; jak tak popytalem znajomych o Chillout, to stwierdzili, ze pub podobno jest popularny wsrod gejow... nie, zeby jakos bardzo mi to przeszkadzalo specjalnie... :D

Mi też to nie przeszkdadza tylko?? skąd ci kuple mieli taką informację !?

• 1 miesiąc temu...
  tomex44 napisał(a):

Będzie ktoś jutro ?

jak juz pisalem, postaram sie byc... pewnie wpadne tak kolo 19.30-20.00.

i niestety po 22 bede sie musial ulotnic :blink:

tomex44 napisał(a):

hmmm... mam troche znajomych, ktorzy "zwiedzaja" rozne miejsca. i maja opinie na temat tych miejsc. nie musze sie posilkowac opiniami z Sieci...

EDYTA: a g...! i znowu mi cos wyskoczylo... ech, akurat czwartki mam zawse tak oblozone..

Fabryka Spamu - mój SEO-blog

Polecam prosty CMS - PikoCMS do stawiania zaplecza.

• 2 miesiące temu...

Hejka,

Przypadkiem g. odnalazło mi tego posta, a nie wiedziałem że są jakieś spotkania we Wrocławiu. Może zorganizujecie coś w Salvadorze?, ja tam akurat grywam jako dj, więc i stolik by się zarezerwowało, no i rzecz jasna też pozycjonuje a nie znam nikogo w realu, tylko czytuje forum od dawna...

pozdrawiam

o.d.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności