ELFF Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 no wlasnie to już jutro w sumie to jako nowa użytkowniczka też bym sie chetnie wybrała tylko gdzie i kiedy ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtn Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Podejrzewam, że skoro nie pojawiła się konkretna propozycja lakalu w którym zndzie się miejsce na kilka (naście?) osób pozostaje chillout od 19.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ELFF Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 może to głupie pytanie ale pewnie nurtujące osoby które będą pierwszy raz .... jak was poznać ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtn Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 No ja wyglądam tak jak na zdjęciu tylko brzydziej. Inni niech sami opiszą lub pokażą. Prwdopodobnie bedę zaraz po 19.00 więc nie powinno być kłopotów. Można też jako znak rozpoznawczy umieścić coś na środku stołu - czekam na propozyjce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gofer Opublikowano 28 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 mrtn napisał(a): Można też jako znak rozpoznawczy umieścić coś na środku stołu - czekam na propozyjce 0,7 strachy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krupek Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 mrtn masz szczęście, że nie ma Erbita bo by Cie dopiero pokarał P. S. A może zamiast czegoś na stole będzie ktoś? [nie ja bo będę potem ] pozdr0 600 potęga umysłu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makensis Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 To ktow w końcu pojawi się na spotkaniu w końcu to studencki czwartek, więc trzeba go jakoś rozdysponować Forum komputerowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goblinek Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Ja bede... tylko jak trafie bo nie jestem z wrocka ... no i jak znajde ten stolik bo nie znam nikogo ... a swoja droga co na tym stole bedzie? Doładowania telefonów na kartę. Gry nie tylko na konsole. Zakupy w sieci - nowości produktowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzK Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 No szkoda, ze tak daleko. Musze zwołać jakąś ekipę z Poznania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtn Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 będzie kartka stojąca z napisem PiO Poważnie wdyrukowana i cliperek-stojaczek zabrany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CezAre Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Jak już pisale NeoSpichowi na PW ja jestem chętny na taki wyjazd ! Jeśli jest ktoś jeszcze z Poznania chętny na wyjazd niech się odzywa ! Szkolenia e-marketingowe Wyjątkowe szkolenia o marketingu internetowym! Współorganizowane przez SprawnyMarketing.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AQQry Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Dobra Wrocław coś boi się tematu o OGÓLNOPOLSKIM spotakniu SEO w Katowich, więc podrzucam link https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=32576 Pozdrawiam, (-; www.topposition.pl - Top Position Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtn Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 u Nas każde jest Ogólnopolskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AQQry Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Tak, ale ja chciałem pokreślić ze Wrocławia nie będzie pozatym być na spotakniu organizowanym przez Katowice to coś innego Warszawa z Krakowem sie przekonali (miasta jeszcze jakoś stoją ) Pozdrawiam, (-; www.topposition.pl - Top Position Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gofer Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 26 kwietnia 2007 - miejsce chillout, godzina 19-20, zapraszamy strachy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.