Skocz do zawartości

Szukam kontaktu

Herkules

Rekomendowane odpowiedzi

nagle urwał nam sie kontakt

Imienia też nie podaje, pewnie się sobie nie przedstawili. Co innego szybki numerek via skype :okularnik:

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

hahaha mocne są takie dziewczyny oczywiście wszystkie szanuje ale ile razy słyszałem (choć żaden ze mnie don Juan czy przystojniak) "nie licz na nic"; "nie jestem taka jak ci się wydaje"; itd itd ;) (ja NIE oceniam wszystkich tylko jak widać na powyższym przykładzie czasem jednak chwila uniesienia wiele kosztuje :P

Ps. Mam nadzieję, że moje dzieci odnajdą się jak już będą samodzielne, dlatego nie mam FB a na NK mało kiedy się loguje ;) (kiedyś miałem stres gdy obliczałem, że jedna z samotnych koleżanek, z dzieckiem napisała "a ojciec się nie przyznaje i dobrze" szybko przeprowadziłem analizę ;D)

Pewnie takich asów jak ja jest tutaj więcej, lecz podkreślę jeszcze raz, wszystkie kobiety szanuję :)

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Może zmieni IP i dostawce internetu :P może bana dostanie, może filtr? a może mu Google pomoże ;) w sumie nie szkoda mi takiego co nie myślał ;) nawet Big Cyc śpiewał..

klasyk z podstawówki ;)

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Bardzo podchwytliwe :)

Tytuł brzmi ."Poszukuje Łukasz Sokołowskiego"

Następnie podaje adres zamieszkania hmmm, i co dalej.? Może ktoś jej wreszcie podpowie, że Łukasz Sokołowski mieszka w Piszu na ul, 1 maja, a jak tam mieszka tzn. że tam jest :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności