Skocz do zawartości

Linki z katalogów

Rekomendowane odpowiedzi

Linki zwrotne to choroba i zło

katalogi też.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

jak kupisz premium na każdej stronie z katalogu z dużym site to masz parę tyś linków z jednym achorem. Efekt można zobaczyć jak wpis premium się skończy.

Może warto zrobić podstronę z linkami do dobrych katalogów?

Dobry moderowany katalog stron, oraz zadbany katalog stron www. Sprawdź pagerank

Może warto zrobić podstronę z linkami do dobrych katalogów?

Niektórzy tak robią. Warto taką podstronę "ukryć" przed np. klientami, gdy strona firmowa. Oczywiście dajemy "no index". ;)

Potrzebujesz domeny? Dobrego, taniego i niezawodnego hostingu WWW? Darmowego certyfikatu SSL?

-> Aktualna oferta, sprawdź teraz ! <-

Może nie będzie moja wypowiedź obiektywna, ale wydaje mi sie to nie wporządku jeżeli chcę ktoś darmowy wpis z linkiem zwrotnym (często promowanym) i daje no index, jak pies ogrodnika. To tak samo jak by wcale nie dał. Rozumiem ukryć przed klientami.

Dobry moderowany katalog stron, oraz zadbany katalog stron www. Sprawdź pagerank

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności