Skocz do zawartości

Szukam specjalisty od integracji strony z iframe.

PawelM78

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Główna zawartość strony osadzona i ładowana jest przez iframe. Chcę zintegrować możliwość zmiany języka w kompilowaną w iframe z zawartością strony, czyli tym co otacza cały iframe.

Firma, która tworzy nową wersję uważa, że jest to niemożliwe na dodatek zaproponowała im stronę w oparciu o stare tabele.

Niestety i nad tym ubolewam nie mogę podać linka do strony ze względu na regulamin ale jak ktoś mógłby pomóc to zapraszam. Odpłatnie również.

Specjalista od HTML i iframe poszukiwany!

Med Mutter sine vinterhage har du full kontroll på varmen.

Stavanger Termografi - Vi spesialiserer oss på byggtermografi.

Montering av varmepumper.

• 3 tygodnie później...

nie, jest strona która wczytuje iframe w której jest mozliwość zmiany języka w ramach iframa, ja chce aby zmiana języka na stronie powodowała tez zmianę języka w iframe

ale już sprawa jest nieaktualna gdyż to zrobiłem

niestety ale nie mogę podać adresu strony ze względu na regulamin ale po moim obrazku powinieneś ją znaleźć :-)

Med Mutter sine vinterhage har du full kontroll på varmen.

Stavanger Termografi - Vi spesialiserer oss på byggtermografi.

Montering av varmepumper.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności