Skocz do zawartości

Pozycjonowanie na łatwe frazy.

Rekomendowane odpowiedzi

Otóż mam problem ze swoją stroną. Od pewnego czasu zaczałęm zaliczać spadki w google. Był czas, że zajmowałem top 1 - 5 maksymalnie. Na początku była to kwestia przejścia z joomli na czysty html5, aby można było zrobić optymalizajcję strony pod kątem google oraz w3c. Chodzi dokładnie o stronę installsat.pl. Frazy jakie mnie interesują to montaż anten wrocław, montaż anten satelitarnych wrocław anteny wrocław.

Z góry dziękuję.

po pierwsze primo:

1) strona jest brzydka - słaba graficznie, co nie zachęci użytkownika do jej przeglądania, a w myśl 'nowych' / najnowszych po pingwinowych zasad twórz stronę dla użytkownika ? :)

2) popatrz ile fraz kluczowych, treści chować w tym nic niedającym sliderze / banerze.

3) graficzne logo - może by dać slogan w <h2> ?

dwa.

więcej treści na głónej - przedstawionej w zachęcający sposób, niekoniecznie z ery lat 90' początku internetu,

rozwijane menu też odstrasza,

trzy. (niejako dwa:)

podstrony - sposób przedstawienia treści - dramat :

centrowany tekst ?? kiedy to było modne/ użyteczne ???? rany boskie.....

podstrona z artykułami to już istne apogeum regresu w webdesignie,

dla mnie strona zabytek :)

czyli suma sumarum - zacząłbym od zaorania kompletnie strony, oraz sposobu przedstawienia informacji.

agencja interaktywna hauerpower.com - masz dość braku terminowości i rzetelności usług tworzenia stron www ? nie chcesz tracić czasu na wyjaśnienia i pilnowanie wykonawcy - zapraszamy do nas !

dlatego m.in. zmiana dała by Ci jeszcze więcej, jeżeli w top10-20 są 'syfy'.

agencja interaktywna hauerpower.com - masz dość braku terminowości i rzetelności usług tworzenia stron www ? nie chcesz tracić czasu na wyjaśnienia i pilnowanie wykonawcy - zapraszamy do nas !

Skup się na montaż anten Wrocław i anteny Wrocław, a reszta pójdzie rykoszetem

Mam dobry dzień to podesle Ci jakiś zamienik tej strony w ciagu 2-3 dni

Jakub Jaworowicz

Zobacz mój Blog o WordPress i Marketingu

- Zakup kilka multikodów do katalogów z tego forum

- Dodaj stronę do artykułów do przedruku i na kilka precli

- dodaj kilka wpisów na forach

Anchory różnicuj, linkuj na adres strony, nazwę firmy, anchory docelowe i rozszerzone

To wszystko możesz zrobić sam małym nakładem czasu i pracy a z pewnością wsytarczy

SEO in Bielsko-Biała 

Damian zapomniał wspomnieć o roznicowaniu źródeł linków :) nie tylko katalogami, forami i preclami seo żyje. Komentarze nF i dF, wpisy gościnne na blogach itp źródeł jest multum

Jakub Jaworowicz

Zobacz mój Blog o WordPress i Marketingu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności