Skocz do zawartości

Linkowanie wpisów z precla czy katalogów

Olenka1987

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 35
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

a czy darmowe blogi typu blog. pl wordpressy. pl są jakoś źle postrzegane przez Google ? między innymi tam chcę podlinkować wpisy.

Na logikę, jeśli możesz założyć gdzieś bloga, lub profil, który nie przechodzi moderacji - to pomyśl co oprócz twojego linka tam się wciska i w jakim towarzystwie się obracasz. Twój link koło vi.agry, hard.core blac.k chocolatte itp, to nie dobry prognostyk na przyszłość.

Z polskich blogów, prawie wszystkie są zapychane tonem spamu itp, dlatego jeżeli już trzeba coś wybrać to:

blog.pl

blox.pl

blog.interia.pl

+ jeszcze z 2-3 góra.

Ładowanie strony w 2 sekundy, polecam: Lh.pl . Test

5 artykułów po 20 linków śmierdzi spamem na kilometr. Proponuję dawać po 2-3 linków na wpis w preclach. W katalogach najczęściej możesz linkować tylko jedną domenę w jednym wpisie.

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

BlackPress.pl na forum PiO

Darmowa mieszarka synonimów

wiem, że to śmierdzi spamem i nie mam zamiaru tak robić pytam czysto hipotetyzmie. jednak w dalszym ciągu nie otrzymałam odpowiedzi na moje pytanie :)

Napiszę jeszcze raz:

Mam np 100 linków które mogę podlinkować gdzieś indziej. Wszystkie linki są nie zaindekawane. Czy jak np napiszę jakiś fajny artykuł wrzucę wszystkie 100 linków to czy jak zaindeksuje się ten artykuł to zaindeksuje się również te 100 linków. O to mi konkretnie chodzi :)

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności