Skocz do zawartości

[dodawarka] - najważniejsze funkcje?

seoj

Rekomendowane odpowiedzi

jakos tego nie widze i watpie ze jak pojedziecie z cena 2000-3000 ze to dobrze sie skonczy a co dlaczego to juz ci pisze

-nie wiecie czego chcecie przy takim programie powino byc wszystko zaplanowane do wypuszczenia wersji beta a nastepnie poprzez uwagi uzytkownikow poprawiany oraz rozwijany

- druga rzecz cena, nikt tyle nie wywali na nie sprawdzony towar nie znanego wydawcy no bo nie wiadomo czy bedzie rozwijany oraz aktualizowany-bazy

- co do softa nie oferujecie nic a nic nowego a nawet mniej niz konkurencja wiec po co zmieniac?

Z ciekawością czekam a jak ma działać jak najbardziej automatycznie zaczynając od zakładania kont emalia i kont na roznych platfomach, poprzez wyszukanie aktywnych linków po publikacji aż po fingowanie:-) Kolejna rzecz to możliwość kreowania wielopoziomowych projektow opierajacych sie na wielu platformach z mozliwoscia rozpisania ich w czasie itp itp

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

bo to oni placa ;)

Paweł

Nie tylko.

To też kwestia kultury osobistej i szacunku do innych.

Niektórych rzeczy można się nauczyć, niektóre można kupić a niektóre są i na szczęście będą niedostępne dla pewnej części ludzkości.

:)

M

Ps. Do Autora tematu. Jak chodzi Ci po głowie abonament, to poznaj możliwości np. takiego programu jak Licorne AIO, gdzie nie ma abonamentu i dobrze skalkuluj ofertę :)

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

jakos tego nie widze i watpie ze jak pojedziecie z cena 2000-3000 ze to dobrze sie skonczy a co dlaczego to juz ci pisze

Gdybyś dokładnie czytał to napisałem, iż właśnie taka cena 2000-3000zł nie pozwoliłaby spopularyzować programu.

Po przemyśleniu chcę zamknąć temat, gdyż rzeczywiście ta dyskusja w zasadzie nic nie wniesie do projektu. Myślałem, iż wniesie jakąś wartość dodatnią do niego, ale rozmowa zweryfikowała taki stan - może spodziewałem się za wiele.

Niemniej jednak pozwolę sobie odnowić temat, gdy pojawi się pierwsza wersja alpha projektu, gdzie dam go do przetestowania kilku osobom - wówczas mam nadzieję, dyskusja przybierze właściwy tor.

Po przemyśleniu chcę zamknąć temat, gdyż rzeczywiście ta dyskusja w zasadzie nic nie wniesie do projektu. Myślałem, iż wniesie jakąś wartość dodatnią do niego, ale rozmowa zweryfikowała taki stan - może spodziewałem się za wiele.

1. Zadałeś złe pytania.

2. Coś jakąś prowokację tu węszę :) bo chcąc naprawdę pisać dodawarkę chyba trzeba troszku bardziej się orientować w temacie.

Ale jeśli się mylę, to przepraszam i trzymam kciuki. Nic tak nie sprzyja rozwojowi jak zdrowa konkurencja.

A jakbyś dalej myślał o abonamencie to weź pod uwagę istnienie takiego programu - GSA SER, gdzie ilość rzeczywiście obsługiwanych skryptów przekracza ilość palców naszych kończyn, czym niestety wiele "polskich" programów nie może się pochwalić.

A zrobienie piramidy i to nawet w kilku poziomach do wielu skryptów jednocześnie, to kwestia kilku kliknięć, czego nie ma w żadnej z "polskich" i polskich dodawarek.

A patrząc na ich rozwój (edycja - tych "polskich") myślę, że długo nie będzie. Dlaczego? To pytanie raczej retoryczne :)

M

Edycja.

Ponieważ życie mnie niestety uczy, że pytania retoryczne niestety wymagają w obecnych czasach odpowiedzi.

Kasa misiu kasa.

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

seoj- jako firma powinieneś zbadać rozwiązania jakie oferuje globalna konkurencja i zaoferować coś na podobnym poziomie za rozsądną cenę w Polsce. Padl tu temat wielopoziomowego planowania kampanii jak dla mnie na dzień dzisiejszy to jest minimum jakie powinien posiadać dobry submitter,

Temat abonamentu uważam ze jest bardzo dobre, przy stałym abonamencie można wymagać usługi oraz produktu na najwyższym poziomie i byla by gwarancja ciekącego rozwoju softu, aktualizacji baz, proxy itp . Po prostu tak jak teraz mam i wiem ze może kosztuje ale tez mam wszystko podane na tacy.

GSA SER jest idealnym przykladem jak mozna zrobic dzialajacy program, prawie automat ktory obsluguje ponad 300 skryptow (a moze juz i 400) i kosztuje 89usd. Support jest dobry nawet jak Sven ma zly dzien ;) I okazuje sie ze mozna zrobic program bez abonamentu, sprzedawac go za male pieniadze i powtorzyc sukces ScrapeBoxa (choc nie sadzilem ze to mozliwe). Ilosc sprzedanych kopii SER idzie juz pewnie w dziesiatki tysiecy.

Juz nie napisze zeby Cie nie gnebic, ze w SER mamy sami mozliwosc dodawania nowych skryptow (pliki ini latwiejsze niz XR) czy ich modyfikacji, i tak naprawde mozna dodawac do dowolnego skryptu jaki uwazasz za wartosciowy. Jedyny minus tego programu to OCR, ale zadna z dodawarek oprocz XR nie ma tego normalnie ogarnietego i jest produkt wydane przez GSA ktory sluzy jako OCR dla SER, czyli Captcha Breaker. Nie jest to rewolucyjny łamacz captcha, ale biorac pod uwage ze jest na rynku pare tygodni napewno bedzie tylko lepiej.

Takze zarowno programy jak i firma moga stanowic doskonaly wzor jak mozna prowadzic sprzedaz narzedzi SEO.

search_auditor_500x80_bf.png

Dla jasności, nie jestem przeciwnikiem abonamentu ale uważam, że jego wysokość powinna być dostosowana do możliwości programu.

Dlatego dla przykładu podałem 2 powyższe programy. :)

Coby nie było, że nie lubię krajowych produktów, warto się również przyjrzeć temu: https://www.blogsubmitter.pl/ , niby jedna platforma, ale jak zrobiona :)

Pozdrawiam,

Mariusz

Ps.

Paweł, do GSA lepsza jest jak na razie CS.

Edycja - Masz rację, napisałem w wątku GSA :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności