Skocz do zawartości

Tanie pozycjonowanie

Fugeo

Rekomendowane odpowiedzi

Ten temat to takie wyrokowanie troche, jakie frazy ogólne/lokalne, ile wyników, czy strona była jakoś optymalizowana, na czym stoi, jaka jest jej obecna sytuacja

Jeżeli usługi lokalnie i jesteś zapracowany to zlec wpisanie to 50 najlepszych katalogów cezzemu za ~150zl

https://www.cezzy.pl/50-najlepszych-polskich-katalogow/

Lub top 100 wg aktualnej listy za 330zl

Http://www.cezzy.pl/50-najlepszych-katalogow-aktualizacja-1-12-2011/

Tylko daj komuś z forum jeszcze stronę do optymalizacji, albo zrób tj sam:

https://www.optymalizacja.com/podstawy-pozycjonowania.php

Jakub Jaworowicz

Zobacz mój Blog o WordPress i Marketingu

• 3 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 41
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zdecydowanie odradzam takie samodzielne kombinacje, najlepiej napisać do kilku agencji z prośbą o wycenę to Ci dobiorą frazy i zobaczysz co oferują. Wiele ofert też jest na serwisach grupowych, zwłaszcza tych dla firm, np. B2B Deal, ale trudno stwierdzić jaka jest tego skuteczność - pewnie co firma to inaczej. Mimo wszystko wydaje mi się, że warto śledzić.

Zdecydowanie odradzam takie samodzielne kombinacje, najlepiej napisać do kilku agencji z prośbą o wycenę to Ci dobiorą frazy

Zależy jakie frazy ma na oku, jeżeli go kuszą oferty Seopilota - pozycjonowanie frazy za 16zł to nie mogą być to jakieś niesamowite frazy i zapewne nie ma dużego budżetu.

Od tego zacznij:

Pozycjonowanie:https://www.forum.opt...poczatkujacych/

Optymalizacja: SEO blog

Pamiętaj, że najlepszy jest link tam gdzie nikt inny go nie może mieć:-)

Możesz wydawać miliony złotych na multi-kody do "wartościowych katalogów" :)

A czasem zamiast wydawać tałzeny na multi-kody wystarczy kilka for internetowych by samemu zrobić szeptankę i wynieść regionalkę na top :)

"Takie jest moje zdanie" :hi:

Kontakt: gg:7910861, PW
Zapraszam do sklepu: Sterkowski.pl - Czapki i kapelusze na każdą głowę :-)

Nie logowałem sie tu nigdy zeby własnie nie odpisywac na takie tematy... Pozycjonowanie za 20 zł miesiecznie!!!! A co ciekawe pełno jest takich ofert na allegro....

Szukałem ale nie moge tego znalesc kiedys spodkałem na allegro osobe która oferowała za 149zł rok pozycjonowania na 12 fraz a co ciekawe dawała gwarancje na 80% wraz ze znajda sie w TOP 10 Po 2 miesiacach niestety ponad 40 kometarzy negatywnych :)

multikonto

Kiedyś dostałem na e-maila propozycje z pozycjonowaniem oczywiscie gwarancja top10 itp za 20zł od frazy. Pomyslałem pewnie ze tak :D odpisałem podałem frazy w odpowiedzi dostałem. Cos w stylu frazy które mi Pan podał raczej nie pasuja do tej działalnosci i zaproponował jakies bzdurne co w google były na nie wiecej niz 300k

multikonto

Dokładnie, proponowanie fraz, które posiadają zerową liczbę wyszukań lub takich, które ni jak pasują do działalności to dziś chyba dewizja mniejszych firm seo lub hobbystów, którzy szacunek do klienta i chęć obustronnej pomocy w zwiększeniu ruchu mają w głębokim poważaniu. Klient podał takie frazy więc ok takie mu wypozycjonuje. Młodzi hobbbyści seo nie troszczą się o klienta pozycjonując to co on podał na tacy, nie ma znaczenia, że frazy są bezwartościowe. Niektórzy też zaniżają ceny za dane frazy, a później i tak sobie z nimi nie radzą.

APEL zatem do wszystkich młodzieniaszków, którzy myślą, że rynek SEO to łatwy zarobek - Nie potrafisz wypozycjonować trudnej frazy nie bierz się za nią.

SEO in Bielsko-Biała 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności