Skocz do zawartości

Strona znikneła z google

Iquid

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Moja strona www.tondruk.pl

Po wpisaniu hasła tondruk w google pokazywała się jako 1 dziś natomiast nie ma jej wcale.

Strona oparta jest na WordPress z zainstalowaną wtyczką All in One SEO Pack

Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu.

Pozdrawiam

Pierwszy polski portal o grze Mad Max.

strona ma bana https://www.google.co...nG=SearchĂ Ă https://www.google.co...nG=SearchĂ Ă, linki posiada jakieś tam , ale po co dałeś takie site wide

to nie wiem, jesteś na PIO od 7 lat ( !!!!) a takie rzeczy robisz.... :D

niestety nikt na tym forum nie jest właścicielem Google.... a jak wyjść z bana poczytaj sobie również na PIO

a to https://www.google.pl/search?complete/search?client=hp&hl=pl&gs_rn=3&gs_ri=hp&cp=128&gs_id=c&xhr=t&q=TonDruk%20zajmuj%C4%99%20si%C4%99%20kompleksow%C4%85%20obs%C5%82ug%C4%85%20firm%20korzystaj%C4%85cych%20ze%20sprz%C4%99tu%20drukuj%C4%85cego.%20W%20naszej%20ofercie%20znajd%C4%85%20Pa%C5%84stwo%20oryginalne%2C%20&ech=1ψ=CwceUej_M9HZsgahvoGoBw.1360922443661.1&emsg=NCSR&noj=1&ei=CwceUej_M9HZsgahvoGoBw

to już nawet śmieszne nie jest......

powiedz mi a po co dodając do katalogów skopiowałeś tekst ze strony głównej?? kto tak doradził?

p.s na resztę twoich pytań odpowiedzi znajdziesz tu : https://helion.pl/ksiazki/pozycjonowanie-i-optymalizacja-stron-www-jak-sie-to-robi-wydanie-iii-bartosz-danowski-michal-makaruk,pozop3.htm

Jakiś tydzień - dwa tyg. temu była fala banów spowodowana głównie przez DC, dostało wszystko także pojedyncze katlaogi/precle które miały duplikaty. To co max teraz wkleił to pozostałości po czystkach, zapewne było tego znacznie więcej ;)

Twoja strona została pewnie potraktowana jako nic nie warty spam :D

Napisz o ponowne rozpatrzenie i czekaj na życzliwego moda :D

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

duplicate content jest nie groźny dla ciebie do puki nie ma go na twojej stronie

Pomijając aspekt polonistyczny, to nie do końca prawda. Nawet jeśli nie dostaniesz banem (pewnie nie dostaniesz), nie wejdziesz do wielu cennych katalogów, a jak one dostaną bana, Ty stracisz linki i masz robotę od nowa. Dwa, że opinii sobie lepszej tak nie wyrobisz, ale tego żadem seo-wskaźnik Ci nie pokaże.

cennych katalogów :-) ładnie brzmi marketingwo a trwałość katalogów i tak jest marna z wielu powodów a mianowicie

-ludzie linkuja wpisy

-ludzie dodają duplikaty jeden robi to świadomie a drugi nie

Kolejna rzecz doradziłem mu jak wyjść z tego i jak nie umoczyć kolejny raz wiec nie wiem co wnosi twój post do tematu i głupie uwagi do mnie. Co do wskaźnika uwierz mi już nie raz ty i tobie podobni się nie popisywali w innych tematach :-) wiec zanim zaczniesz osadzac kogos proponuje zaczac od siebie :-)

cennych katalogów :-) ładnie brzmi marketingwo a trwałość katalogów i tak jest marna z wielu powodów a mianowicie

-ludzie linkuja wpisy

-ludzie dodają duplikaty jeden robi to świadomie a drugi nie

Kolejna rzecz doradziłem mu jak wyjść z tego i jak nie umoczyć kolejny raz wiec nie wiem co wnosi twój post do tematu i głupie uwagi do mnie. Co do wskaźnika uwierz mi już nie raz ty i tobie podobni się nie popisywali w innych tematach :-) wiec zanim zaczniesz osadzac kogos proponuje zaczac od siebie :-)

O głupich uwagach pogadamy, jak przestaniesz robić głupie błędy.

Chyba, że zamierzasz doradzać spamowanie katalogów duplikatami. Nie wiem gdzieś się uczył seo, ale wiele katalogów jest dobrych, istnieje przez wiele lat, i daje nie tylko moc, ale i solidny ruch.

Nie wiem też, jak wyobrażasz sobie "nieświadome dodawanie duplikatów", ani w jaki sposób linkowanie czegoś (rozsądne) może obniżyć wartość wpisu, ale nie zamierzam się z Tobą żreć o byle co, bo nie mój poziom.

• 2 tygodnie później...

Proszę bardzo:

<meta name='robots' content='noindex,nofollow' />

Usuń to, przejdź do narzędzi dla webmasterów do zakładki Kondycja -> Pobierz jako Google a później "prześlij do indeksu" - tak najszybciej przywrócisz stronę do indeksu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności