Skocz do zawartości

XPCP - XseoN Parser Checker Proxy 1.0.0.9

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

ja tak zapytam przy okazji w tym wątku, bo mało tematów odnośnie tego typu softów jest. Czy ma on, albo w ogóle taka funkcja jest, że testuje się źródła proxy, albo analizuje jakie proxy z niego daje się uzyskać w czasie ? list znaleźć można tysiące, ale pewnie szkoda zasobów na większość z nich. gdyby dało się monitorować, z którego źródła proxy "nadają" się do działania, jak często dane źródło "wypluwa" nowe, etc.

Sorry za offtop, ale gdyby zalążek czegoś w ten deseń było w tym sofcie to bym brał ;)

dzięki za odpowiedź.

• 4 tygodnie później...

Informuje że XPCP tak samo jak zresztą i Scrapebox nie posiada własnego sytemu zarządzania licencja, licencje od żelaza odwiązuje ktoś z suportu ( potrzebne to jest dla przeniesienia na nowy komputer, hosting lub w przypadku jak ktoś coś zmienia na obecnej maszynie). Można to zrobić 2 razy miesięcznie. Przy aktywacji oprogramowania proszę o dokładne sprawdzanie wszystkich danych, bardzo często zwykła spacja na końcu logina lub e-mail powoduje ze aktywacja nie przybiega prawidłowo.

• 5 miesięcy temu...
  • 6 miesięcy temu...

Dalej programik działa bez zarzutów ? Zastanawiam się nad zakupem. Zostały zaimplementowane jakieś dodatkowe funkcje, bo trochę czasu minęło od ostatniego postu w tym temacie ?

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Przecież XseoN jak kupujesz dostajesz XPCP, XseoN ( poster, harvesrer, czeker, soft do pracy z listami..) _ Xtwi - soft do pracy z Twitterem. XPCP i XTwi i sam XseoN to osobne soft reszta jest wmontowana w XseoN podobnie jak w soft Miona wmontowano wiele mniejszych softów. Dla tego XseoN nazywa się kompleks programowy bo to nie jeden soft

• 8 miesięcy temu...

Wyszedł duży update programu aktualna wersja to 2.0.1.0

Teraz przy pomocy XPCP można zbierać, testować i zapisywać na komputer lub na zdalny serwer (API) proxy dzialające pod konkretny serwis Facebook, Twitter, Google, Yahoo, Instagram dowolnie można konfigurować źródło testu proxy.

Soft może działać całkowicie bez obsługowo, sortuje proxy na http, https, soks.

Poprawiono stabilność pracy, dodano nowe algorytmy harwestowania i kojarzenia proxy i portów.

Update darmowy dla użytkowników co posiadają akuzatywną licencje.

ky2fwrti.png

• 3 tygodnie później...

W mailu dawno temu dostałem:

Name: 53ffc91c9a528a37de554b91********
Code: CERNYGW-5Z4NQ-XG8UZ-67VVT-JK2M9-W5S52-******
Login aktywowania licencji: 53ffc91c9a528a37de554b91*******

i na tym normalni się soft odpalał jak kiedyś używałem.

Odkurzyłem dziś soft na nowym serverze i mam mały problem z update do v2

ENTER LOGIN DETAILS

Name

Login

Email

Soft wywala błąd i każe mi się rejestrować na https://www.xseon.ru

A tam niestety rejestracja wywala błąd nazwy użytkownika.

Biorąc pod uwagę, ze całość jest po rosyjsku a przeglądarka sobie radzi z translacją na poziomie ucznia szkoły podstawowej uczącego się rosyjskiego ze 2-3 lata to jest mały zgrzyt...

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

Wszytko banalnie proste, po zakupie całego kompleksu XSEON ( 180 USD za całość) miałeś rok abonamentu gratis.

Jak zapłacisz za kolejny rok abonament ( 5 USD misecznice) dostaniesz nowy login, nowe klucze.

Jeśli kupowałeś sam XPCP ( 33 USD brak abonamentu) wtedy wystarczy zgłosić się na support po nowe klucze jeśli wygaśli. Lub może tak być że soft jest przywiązany do jakiegoś "żelaza" (komputera) gdzie wcześniej został zainstalowany i aktywowany. Trzeba zresetować licencje aby aktywować soft na nowym komputerze wtedy będą działać klucze te co masz obecnie.

Pisz na support w języku angielskim.

Obecnie soft nie jest sprzedawany osobno tylko w komplecie z XseoN.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności