Skocz do zawartości

Nagły awans a potem spadek.

takedown

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich,

Prosił bym o pomoc. Jestem odpowiedzialny za stronę monitoring-cctv.pl, buduje ją na dość nietypowym programie NetObject Fussion 12 (tak tak wiem, że jest beznadziejny). Domena jest dosyć młoda nie ma jeszcze roku ale ukierunkowana była przede wszystkim na słowo monitoring i kamery przemysłowe a w dalszym planie monitoring montaż, monitoring cennik, instalacja kamer itp.

Od samego początku czyli od czerwca 2012 starałem się wejść na słowo monitoring choćby do top 100 bezskutecznie. Uciekałem się głównie do preclowania strony głównej i większości podstron na w/w słowa kluczowe z naciskiem na monitoring, w rozsądnych ilościach jak na młoda stronę i nic!

Nagle miesiąc temu top 10 a dokładnie pozycja 8, strona utrzymywała się w topce przez 10-20 dni a potem systematycznie została spychana coraz niżej, aż do to 89 pozycji na dzień dzisiejszy i pewnie niebawem wypadnie poza 100.

Czy macie jakieś sugestie co może być powodem takie sytuacji. Content jest mojego autorstwa.\

Dziękuje za pomoc i pozdrawiam

TD

Google my bitch -----------------------------------> google.gg

Baterie słoneczne - ViTiS-iT

wahania czy nie wahania masz aż:

External Backlinks = 390 według majesticseo.

Zdobycie 390 linku czy nawet 1000 w ciągu roku to chyba trochę mało. Nic tylko linkować, zainwestuj w prywatne grupy katalogów i się wbijaj w topy.

Zapraszam na serwis piłkarski - wyniki na żywo ze wszystkich lig polskich! Serdecznie zapraszam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności