Skocz do zawartości

analiza słów kluczowych

nowy1

Rekomendowane odpowiedzi

to znam ale coś lepszego szukam

Lepszego pod jakim względem?

pod względem dokładności , wydaje mi się że to narzędzie nie podaje dokładnych wyników stwierdzam to na podstawie wejść na moją stronę na dane słowo która jest na pozycji 1-3 różnica jest kolosalna adwords. podje 3000 a wejść mam 300,pewnie że to porównanie nie jest idealne ale bez przesady

Może być parę powodów takich rozbieżności. Np. zależy jakie dopasowanie bierzesz pod uwagę. Sprawdź jak wyglądają "trendy wyszukiwania", adwords podaje średnią z 12 miesięcy, więc dla typowo "sezonowej" frazy mogą być różnice.

I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it.

OceanFire i myślisz, że autor tematu rozszyfruje skrót UNF? Ultimate Niche Finder.

Odpowiadając na pytanie: nie ma narzędzia, którego poszukuje autor. Musisz nauczyć się korzystać z tego co daje Google lub szukać "nakładek" pomagających w interpretacji danych (jak ta, która zaoponował OceanFire).

Treningi WattUp.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności