Skocz do zawartości

Ustawienie stylu dla h1

nowy1

Rekomendowane odpowiedzi

Witam chciałem zrobić na swojej stronie opis w h1 w h2 jest no i zrobilem tak w pliku stye.css skopiowałem zawartosc h2 i wkleilem ponownie zmieniajac na h1 i oczywiście w stronie zrobiłem na h1ale to na nie wiele się zdało nie korzysta h1 z czcionki jaka ma h2 a chciałbym żeby właśnie tak to wyglądało ewentualnie bardziej wytłuszczone

napis (unsere firma bieten ,po lewej )jest h1 jak widać nie pasuje strasznie do czcionki h2 (unserelesistungen im uberblick)

jak to ustawić ?

https://muenchen-reno...leistungen.html

jak już to bez hasha przed h1

druga sprawa kolega ma bardzo skomplikowane (całkiem niepotrzebnie) formatowanie h1 i h2 (plik style.css 64 linia kodu w dół), i h1 od h2 różni się np. barwą, uppercase, a w h1 jest dodatkowo "<font face="Cambria "><b>" w środku kody html...

Studio Stawki - najfajniejsze studio fotograficzne z cykolramą w Warszawie - ul. Inflancka 11.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności