Skocz do zawartości

Ruch generowany dzięki komentarzom

Odnowa

Rekomendowane odpowiedzi

Moje ostatnio poczynione spostrzeżenia uzmysłowiły mi, że komentarze generują zaskakująco wysoki odsetek odwiedzin na blogu ale nie jestem tego pewien dlatego pytam o ewentualne Wasze doświadczenia w tym zakresie. Mam na przykład podstronę bloga, na której dodano już w sumie około 150 komentarzy krótkich i dość długich (co mogłyby być osobnym wpisem...) I nawet te ostatnie komentarze czyli na samym dole (kodu) generują ruch. Ludzie wzbogacają treść bloga o takie kombinacje słów kluczowych, których ja nie użyłem we wpisie i to też jest super. Czy macie podobne doświadczenia z komentarzami na Waszych stronach?

Site rulez

To stąd ten ruch?

A Ty kolego Odnowa nie jesteś czasem ten od bloga o windykacji ?

Zapomniałem nicka.

Zapomniałem nicka.

Abstynent?

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności