bunitas Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Do jakich platform dodaje Wam najskuteczniej? Tzn. za każdym razem, bez problemu? Ostatnio piszę o finansach na obcasach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noupe Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Korzystam z wordpress.com, bloa.pl i blogspot i za każdym razem dodaje bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macet Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Dalej nie działa blox.pl i nie mogę dodawać do wordpress.com przez proxy? Bez proxy działa. Proxy sprawdzone na innych softach śmigają bez problemu. Automat do zakładania i postowania na blogach web 2.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitrazzz Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 W blox.pl teraz jakaś nowa wersja jest. Także to pewnie większa zabawa z naprawą... Masz artystyczną stronę? Dodaj ją do artystycznego katalogu sztuki ARTKATALOG.PLJeśli nie masz artystycznej strony, nic straconego! Dodaj ją do europejskiego katalogu stron ZWARTA.EU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 też mi nie dodaje do wordpres.com przez proxy sprawdzałem na publicznych działających i na prywatnych z autoryzacją przez IP, 100% błędne dodania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuSEO Opublikowano 6 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 też mi nie dodaje do wordpres.com przez proxy sprawdzałem na publicznych działających i na prywatnych z autoryzacją przez IP, 100% błędne dodania. W blox.pl teraz jakaś nowa wersja jest. Także to pewnie większa zabawa z naprawą... Naprawiamy, wszystko się pozmieniało także sporo z tym pracy. Najnowsze wordpressy (własne) już działają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuSEO Opublikowano 7 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 najnowszy jest 4.0-działa? Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mojasprawa Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Też próbowałem i mam to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 wuSEO dalej nie dodaje do wordpres.com przez proxy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilp7 Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 wupress nie dodaje do platform onetowych (od połowy Lipca jest z tym problem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Wtyczka działa, przebuduje parę poprawek ale ogólnie jak za takie pieniędzy jest OK. polecałem by autorowi zrobić opłatę abonamentową to rozwiąże problem chęci i kosztów do robienia update. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Sokołowski - Eline Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 @wuSEO - dziękuje za kontakt i szybkie załatwenie sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salab Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Warto jeszcze kupić ten soft czy lepiej coś(co?) od konkurencji? Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilp7 Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 na dzień dzisiejszy poszukałbym czegoś aktualniejszego, od jakiegoś już czasu moja sprawa zgłoszona kilka razy do supportu nie została wyjaśniona czy będzie poprawka czy też nie, przez co jakiś % blogów mam w tej kwestii bezużytecznych, może autorzy poprawią i zaktualizują wtyczkę wówczas znów będę na tak (kwestia dotyczy blogów na darmowych platformach, własne WP działają jak na razie bez zarzutów) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan od seo Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 autor niestety nie od dziś zlewa własny temat i odciąga poprawki. a szkoda bo wtyczka naprawdę fajna. wiele osób (w tym ja) by pewnie chętnie zapłaciło co jakiś czas za aktualizacje, która by poprawiała błędy i wnosiła coś nowego (np. nowe obiecane już dawno temu platformy web 2.0) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.