wuSEO Opublikowano 7 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 W dniu 7.10.2014 o 07:41, pan od seo napisał(a): autor niestety nie od dziś zlewa własny temat i odciąga poprawki. a szkoda bo wtyczka naprawdę fajna. wiele osób (w tym ja) by pewnie chętnie zapłaciło co jakiś czas za aktualizacje, która by poprawiała błędy i wnosiła coś nowego (np. nowe obiecane już dawno temu platformy web 2.0) Aktualizacja jest już na ukończeniu, tak jak wcześniej wspominałem, że zostanie przygotowana. Wyjdzie lada dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilp7 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 trochę to w sumie zajęło...ale najważniejsze że wuPress wciąż żyje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptaq Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Mam problem z dodawaniem do blogspot - czy ktoś może potwierdzić to? https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serentis Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 W dniu 7.10.2014 o 09:53, matoo napisał(a): No wreszcie jakieś dobre wieści Ja bym jeszcze poczekał z tą radością... Autor wtyczki wielokrotnie już zapewniał, że aktualizacja wyjdzie lada dzień. Zobaczę to uwierzę Przyłączam się jednak również to apelu o to, aby zrobić płatne aktualizacji lub inną formę promowania aktualizacji i zachęcania autora do ich wdrażania. Soft jest fajny, ale gdy przez kilka miesięcy nie ma aktualizacji, staje się praktycznie bezużyteczny. Osobiście wolałbym zapłacić więcej, ale mieć działający soft, nowe platformy itp. seo/sem/www - NETIM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptaq Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Też popieram np. takie symboliczne 5-10zł za aktualizację. Mając z 200 sprzedanych licencji autorowi może miesięcznie wpadać 1000-2000zł. Co powinno już myślę motywować do aktualizacji, a ciągłe aktualizacje i rozwój zachęci kolejnych kupujących. Czyli przy dobrej strategii rozwoju za jakiś czas pobierając stale 5-10zł może wpadać znacznie większa kwota. https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
retep86 Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Czy opłaca się zakupić soft? Video ze strony autora pokazuje soft ze wszystkimi funkcjami, które chciałbym aby były dla takiego wtyczki. Pytanie do osób, którzy mają wtyczkę: czy mając kilka platform blogowych, które wykorzystują wordpressa będę w stanie dodać do systemu? Rozumiem, że własne strony na prywatnych domenach oraz platformy blogowe podane przez autora na swojej stronie chodzą bez problemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav88 Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 kupiłem nową domenę podpiołem ją na hostinghouse zainstalowalem nowego wordressa i chciałem podłączyć ją do wupress. Wyskoczył błąd "Blog został zedytowany, lecz wystąpił błąd. transport error - could not open socket" Jak to naprawić? koon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
retep86 Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Znacie jakieś inne podobne wtyczki do wp płatne jednorazowo? Pisałem do właściciela wtyczki, ale nie odpowiada, a w nieskończoność czekać nie będę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salab Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Podepnę się pod pytanie. Też mnie interesuje podobny soft, ale jak widzę podejście autora do klientów/aktualizacji to raczej odechciewa się zakupu. Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bunitas Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Czy coś wiadomo o aktualizacji? U mnie wszystkie zadania utknęły w harmonogramie i ani rusz... Ostatnio piszę o finansach na obcasach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takietam Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 W dniu 20.10.2014 o 17:53, bunitas napisał(a): Czy coś wiadomo o aktualizacji? U mnie wszystkie zadania utknęły w harmonogramie i ani rusz... Masz poprawnie ustawionego CRON'a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serentis Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Jak zwykle mieliśmy aktualizację obiecaną "lada dzień" a znowu okazało się, że to tylko obiecanki... Kolejny raz prośba do autora wtyczki o poszanowanie wszystkich tych, którzy zakupili wtyczkę, a teraz nie działa tak jak powinna. Jeżeli są problemy z wdrożeniem poprawek, to fajnie by było o tym poinformować wszystkich, a zamiast tego mamy olewanie próśb i zapytań kolejnych użytkowników. seo/sem/www - NETIM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuSEO Opublikowano 20 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 W dniu 20.10.2014 o 20:11, serentis napisał(a): Jak zwykle mieliśmy aktualizację obiecaną "lada dzień" a znowu okazało się, że to tylko obiecanki... Kolejny raz prośba do autora wtyczki o poszanowanie wszystkich tych, którzy zakupili wtyczkę, a teraz nie działa tak jak powinna. Jeżeli są problemy z wdrożeniem poprawek, to fajnie by było o tym poinformować wszystkich, a zamiast tego mamy olewanie próśb i zapytań kolejnych użytkowników. Wszystko działa w tej chwili dobrze oprócz blox ( robimy moduł do postowania bo wyłaczyli api ) i częściowo wordpress.com ( to będzie za pare dni ). Jeśli komuś nie działa postowanie to przydałoby się napisać, czy to jakaś platforma zewnętrzna, czy też własny blog, i czy przede wszystkim są dodane wpisy do crona, bo jak ma samo zapostować ? Problemów z wdrażaniem nie ma, tylko jest poślizg czasowy. Owszem ostatnio nie dodawaliśmy nic nowego, teraz naprawiamy to co przestało działać nie z naszej winy. Jak parę osób ma problem z obsługą wtyczki to wystarczy napisać maila, klepnąć na gadu, czy podać numer telefonu do siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqor Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 W panelu administracyjnym możemy dzielić blogi na grupy, czy da się gdzieś ustawić aby "zwykły" user chcący dodać wpis w preclach miał tak samo jak jest to w panelu admina podzielone na grupy? Chodzi o coś takiego, że mamy grupę 1,2,3 itd. i user po zalogowaniu wybiera do której grupy chce dodać wpis i za dodanie do jednej grupy pobiera mu ileś punktów z konta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyzdera Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 A może jakieś dodatkowe moduły? Odpłatne oczywiście Wprowadzające nowe funkcjonalności. Mnie szczególnie interesuje postowanie w innych CMS-ach. Drupal, Joomla to na początek Whitepress - Liczy się tylko content marketing Biznes-Host - serwery które polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.