serentis Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Ja bym się już nie łudził, jeżeli chodzi o wprowadzenie jakichkolwiek poprawek i zmian. Obietnice, że to będzie lada dzień padały już jakieś dwa miesiące temu, więc trzeba pomyśleć nad innym rozwiązaniem. seo/sem/www - NETIM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan od seo Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 W dniu 4.12.2014 o 14:13, dawstaw napisał(a): @Up ten post został dodany 29 listopada 2013 i nadal nie ma obsługi tumblr... :/ poważnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitrazzz Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Znacie jakiś program, który mógłby dodawać synonimizowane posty do blox.pl? Masz artystyczną stronę? Dodaj ją do artystycznego katalogu sztuki ARTKATALOG.PLJeśli nie masz artystycznej strony, nic straconego! Dodaj ją do europejskiego katalogu stron ZWARTA.EU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d4b Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Wtyczka ma źródła otwarte, więc spokojnie można sobie wtyczkę poprawić. Remember to brush your teeth !tworzenie stron w rozsądnej cenie oraz biuro rachunkowe poznań. Nie masz jak dojechać? Wynajmij limuzynę w Poznaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav88 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 to może ktoś kumaty poprawi ją i sprzeda aktualizacje? koon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tank Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Witam. Mam pytanko przed ew. zakupem: Wtyczka dodaje wpisy (zależy mi na blogspotach i wordpres.com) na dzień dzisiejszy? Czy są jeszcze jakieś inne wady i czy jakoś to działa? Brak czasu na nudne, powtarzalne zadania? Sprawdź szablony Zennoposter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zapytywacz Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Witam, staram się skontaktować, od tygodnia z właścicielami na temat tego jak skonfigurować dodatkowe blogi (- blox.pl, - blogspot.com, - wordpress.com, - startblog.pl, - bloa.pl, - blogap.pl, - pluslog.pl, - ckg.pl, - blog.org.pl, - blogx.pl, - blog.com, - ablog.pl, - blog.pl), które rzekomo ma obsługiwać wuPress, mam nadzieję, że w ten sposób uzyskam odpowiedź.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salab Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 W dniu 13.03.2015 o 12:40, zapytywacz napisał(a): Witam, staram się skontaktować, od tygodnia z właścicielami na temat tego jak skonfigurować dodatkowe blogi (- blox.pl, - blogspot.com, - wordpress.com, - startblog.pl, - bloa.pl, - blogap.pl, - pluslog.pl, - ckg.pl, - blog.org.pl, - blogx.pl, - blog.com, - ablog.pl, - blog.pl), które rzekomo ma obsługiwać wuPress, mam nadzieję, że w ten sposób uzyskam odpowiedź.. Kilka postów wyżej pisałem o ckg.pl: prosiłbym o niespamowanie naszej strony, ten serwis i tam prawdopodobnie umrze niebawem (po części dzięki ludziom takim jak Wy, wysyłałem autorowi prośbę o usunięcie z systemu - bez echa...) Wyłączyliśmy ten serwis, ponad 90% blogów to był spam. Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
retep86 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 W dniu 13.03.2015 o 12:56, salab napisał(a): Wyłączyliśmy ten serwis, ponad 90% blogów to był spam. A naprawdę myślałeś, że ktoś będzie stawiał wartościowy blog na mało znanej platformie? Jak ktoś chce naprawdę postawić blog, bo nie ma o tym pojęcia to stawia na wordpress.com, blogspot.com lub ewentualnie ma blog.onet.pl i blox.pl. Reszta platform jest do stawiania zaplecza i jest tam tylko i wyłącznie spam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tank Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Dla pocieszenia- na 2 powyższych też jest trochę stron "nie dla czytelników" Brak czasu na nudne, powtarzalne zadania? Sprawdź szablony Zennoposter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zapytywacz Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 OK, spoko - mój błąd W pewien sposób mój problem został rozwiązany, ale... Pytanie, które ciągle jest jeszcze otwarte brzmi: Jak skonfigurować wordpress.com (ewentualnie blog.onet.pl czy blox.pl) bym mógł go dodać do wupress'a, aby publikowały się posty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zapytywacz Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Odkryłem że właściwie wupress nie radzi sobie z https. Wywołując xml-rpc.php po http (tak jest standardowo), nie jest obsługiwane przekierowanie 301 na https.Wygląda na to, że problem leży w bibliotece: class-IXR.phphttps://core.trac.wordpress.org/ticket/16402 Czy ktoś ma jakąś propozycję? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muff Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 wuPressa? podstawowe funkcje działąją i całkiem dobrze nadaje się do zarządzania zapleczem. W sensie nie znam nic lepszego:) Problem z dodawarką dotyczy wszystkiego co jest na httpsie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zapytywacz Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 WuPress już nie jest support'owany! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzys150 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Szkoda, wywalona kasa w błoto Tak ładnie się zapowiadał. Elektryczne ogrzewanie podłogowe https://elektrasklep.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.