Skocz do zawartości

[STARTUP] wuPress - Wtyczka do Wordpressa

wuSEO

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 692
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Sadze ze paypal to priorytet, dlatego ze wiele osob ma kase na paypal i chetniej nia placi niz przelewem z banku wiec to zwieksza sprzedaz wlasnie takich gadzetow jak wpisy, doladowania, etc. NIe ma wiele miejsc gdzie mozna za drobiazgi placic paypal, kazde nastepne na wage zlota ;)

search_auditor_500x80_bf.png

Sadze ze paypal to priorytet, dlatego ze wiele osob ma kase na paypal i chetniej nia placi niz przelewem z banku wiec to zwieksza sprzedaz wlasnie takich gadzetow jak wpisy, doladowania, etc. NIe ma wiele miejsc gdzie mozna za drobiazgi placic paypal, kazde nastepne na wage zlota ;)

OK !

Ostatnia szansa aby nabyć oprogramowanie po niższej cenie. W niedziele/poniedziałek ukaże się aktualizacja 1.0 wprowadzająca obsługę pobierania płatności i dodawania treści przez użytkowników / klientów. Pozdrawiam serdecznie

W 1.0 będzie możliwość w "Dodaj wpis" wyłączenia dwóch poniższych opcji?

- wybierz kategorie (zbędne w preclach tematycznych)

- wybierz pojedyńcze strony (mylące w grupach precli tematycznych)

- dodaj nowe kategorie

logo-sklepu-siteseo-sklep.png
Inwestycja w pozycjonowanie otwiera drogę do wielu nowych klientów – sklep.siteseo.pl « Sklep SEO.
Fora, zaplecza i NAPy - seospot.pl « Linkowanie

W 1.0 będzie możliwość w "Dodaj wpis" wyłączenia dwóch poniższych opcji?

- wybierz kategorie (zbędne w preclach tematycznych)

- wybierz pojedyńcze strony (mylące w grupach precli tematycznych)

- dodaj nowe kategorie

Tak, zaraz sobie dopisze, żeby dać możliwość wyłączenia tego.

Ostatnie pytanie na dzisiaj. ;) Będzie można wrzucić listy precli np. w formacie login|hasło|adres ? Ręczne dodawanie kilkuset WP :shout:

logo-sklepu-siteseo-sklep.png
Inwestycja w pozycjonowanie otwiera drogę do wielu nowych klientów – sklep.siteseo.pl « Sklep SEO.
Fora, zaplecza i NAPy - seospot.pl « Linkowanie

wuPress v1.0

- dodawanie wpisów przez użytkowników

- obsługa kodów SMS i kodów z dowolnych systemów płatności

- zarządzanie użytkownikami, ręczne przyznawanie punktów

- multikody

- moderacja wpisów użytkowników, odrzucanie wpisów wraz z uzasadnieniem.

- możliwość dodania tekstu (z tagami HTML) na stronę z prezentacją pakietów (grafika sprzedażowa, info o promocji itd)

Screeny od strony ADMINISTRATORA:

uzytkownicy.jpg

oczekujace.jpg

ustawienia.jpg

platnosci.jpg

Od strony Użytkownika / Klienta:

kup_punkty.jpg

dodaj_wpis_user.jpg

Jak tylko dostanę info od osób testujących, że wszystko śmiga - roześlę aktualizacje.

Nie wyrobiłem się z automatycznymi aktualizacjami także dziś w nocy to dokończę i następne update będą już automatyczne :)

W planach na kolejne dni jest wprowadzenie opcji o których wspominaliście w wątku (platnosci dotpay bezpośrednie, PayPal itd), na PM, w mailach...

Myślałem, że wyrobię się szybciej ale nie wyszło. Promocja 79 zł zostaje przedłużona do 00:01 05 marzec 2013 :)

Jak o czymś zapomniałem to będę uzupełniał informacje. Link do zakupu: https://wupress.pl/zamow/

Pozdrawiam

PS. W drodze też poradnik dla osób które mogą mieć problemy z obsługą wtyczki

Kiedy będzie możliwość dodawania zdjęć do wpisów i wysyłania ich na serwer na którym znajduje się dany precel? Tak aby nie były hotlinkowane z serwera na którym jest wtyczka.

Witam, przewiduję to w następnej aktualizacji. Pozdrawiam!

Witam, w koncu przed chwilą zainstalowałem, jednak mam wersję 1.0, automatyczne aktualizacje pokazują mi, że mam aktualną wersję. Brakuje mi jednak wielu wymienionych w tym watku użyteczności, jak aktualizować?

https://leczyc.pl - Oferta stacjonarnego leczenia alkoholizmu Warszawa
psychiatra Warszawa - https://psychiatra-gabinet.pl
Interesuje Cię problematyka zależności odwiedź https://medox.org.pl znajdziesz odpowiedź jak leczyć uzależnienia, tu nie leczą pedagodzy i księża tylko lekarze  i psycholodzy z uprawnieniami..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności