Skocz do zawartości

[STARTUP] wuPress - Wtyczka do Wordpressa

wuSEO

Rekomendowane odpowiedzi

wuPress v1.1

- dodano synonimizowanie tagów

- poprawiony podgląd wysyłanych postów

- usprawniony moduł autoaktualizacji

- kilka drobnych poprawek

Automatyczna aktualizacja do wykonania po wejściu do panelu wtyczki.

// Pozdrawiam serdecznie :)

• Odpowiedzi 692
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mała uwaga - po aktualizacjach nie zmienia się wersja w zakładce Wtyczki, ciągle jest tam: Wersja 1.0

Wiem, poprawię zaraz (od następnego update będzie aktualne) , wersja w tej zakładce służy bardziej do aktualizacji z wordpress.com, a wupress ma swój moduł do aktualizacji :)

mam wersje 1.1 i znowu podwójnie mi wpisy dodało...

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Przed chwilą dodałem projekt i mi nie podwoiło. Obecnie potrzebne wydają się funkcje

- uploadowanie zdjęć na precla, do którego dodaje się wpis, żeby obrazki nie miały url głównego precla

- losowanie obrazków innym sposobem, niż zsynonimizowanie w kodzie html

- przydałby się raport w txt albo taki z samymi linkami bezpośrednio do dodanych wpisów

Poza tym na chwilę obecną nie miałem problemów z niczym we wtyczce (choć to nie były problemy, a raczej uwagi) :)

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Rzeczywiście tych linków nie zauważyłem, dzięki :) A kiedy można się spodziewać uploadowania zdjęć? Dobrze by było, jakby to było wykonalne, żeby wspierało również web 2.0 no i wspierało losowanie plików :)

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Ile masz wpisów w cronie?

Tzn jak to ile mam wpisów? Mam crona ustawionego co minutę, przy dodawaniu wpisów dałem, że ma dodawać co minutę, kolejny projekt dodał po 4 razy....

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Ile masz wpisów w cronie?

Tzn jak to ile mam wpisów? Mam crona ustawionego co minutę, przy dodawaniu wpisów dałem, że ma dodawać co minutę, kolejny projekt dodał po 4 razy....

Jednocześnie 4 te same wpisy na tego samego bloga?

Tak, dokładnie, na PW podeślę CI przykład.

Brakuje mi jednej funkcji - teraz wpis po dodaniu do kolejki w wersji oryginalnej (z synonimami) jest kasowany, a fajnie by było gdyby zostawał i:

• po dodaniu nowego precla automatycznie ustawiałby się w kolejce do dodania do niego ale: potrzebna jest opcja ile razy maksymalnie dany tekst może być użyty, albo na podstawie ustawienia typu "dodaj max 50x" (nie max do 50 precli), albo na podstawie stopnia unikalności wygenerowanego tekstu (procentowo)
  • można by było go dodać drugi raz do taje samej grupy blogów, ale bez linków wewnątrz na zasadach jw.

Zamawiam często na zaplecza bardzo porządnie zsynonimizowane teksty, które zachowują dużą unikalność i dobrą jakość (merytoryka, interpunkcja, pisownia) nawet przy generowaniu setki tekstów docelowych z nich.

Whitepress - Liczy się tylko content marketing

Biznes-Host - serwery które polecam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności