Skocz do zawartości

[STARTUP] wuPress - Wtyczka do Wordpressa

wuSEO

Rekomendowane odpowiedzi

Zauważyłem, że jak dodajemy nowego WP i nie ma włączonego XML-RPC, to nie sprawdza wersji. Późniejsze włączenie XML-RPC nic nie daje i pobranie wersji nie odbywa się (chyba, że coś przegapiłem).

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

• Odpowiedzi 692
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Baardzo przydałaby się też opcja eksportu linków do wszystkich dodanych wpisów za pomocą jednego przycisku. Klikanie przy wielu blogach może być uciążliwe :)

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Czołem

Wu nie odpowiadasz na gadalcu szkoda :( mam kłopot z kodami tzn po dodaniu swoich kodów jako administrator - i zalogowaniu się jako inny użytkownik w tabelce wpisz kod wpisuję kod i mimo tego konto pokazuje 0 czy macie tak? WuFu daj znać na g

oco tu biega :)

Tłumaczenia przysięgłe z języków: rosyjski, ukraiński, gruziński.

link zdjęty :) Zdjąłem linki z profilu do swoich katalogów info priv

Brakuje mi jednej funkcji - teraz wpis po dodaniu do kolejki w wersji oryginalnej (z synonimami) jest kasowany, a fajnie by było gdyby zostawał i:

• po dodaniu nowego precla automatycznie ustawiałby się w kolejce do dodania do niego ale: potrzebna jest opcja ile razy maksymalnie dany tekst może być użyty, albo na podstawie ustawienia typu "dodaj max 50x" (nie max do 50 precli), albo na podstawie stopnia unikalności wygenerowanego tekstu (procentowo)
  • można by było go dodać drugi raz do taje samej grupy blogów, ale bez linków wewnątrz na zasadach jw.

Zamawiam często na zaplecza bardzo porządnie zsynonimizowane teksty, które zachowują dużą unikalność i dobrą jakość (merytoryka, interpunkcja, pisownia) nawet przy generowaniu setki tekstów docelowych z nich.

Ponawiam pytanie

Whitepress - Liczy się tylko content marketing

Biznes-Host - serwery które polecam

Brakuje mi jednej funkcji - teraz wpis po dodaniu do kolejki w wersji oryginalnej (z synonimami) jest kasowany, a fajnie by było gdyby zostawał i:

• po dodaniu nowego precla automatycznie ustawiałby się w kolejce do dodania do niego ale: potrzebna jest opcja ile razy maksymalnie dany tekst może być użyty, albo na podstawie ustawienia typu "dodaj max 50x" (nie max do 50 precli), albo na podstawie stopnia unikalności wygenerowanego tekstu (procentowo)
  • można by było go dodać drugi raz do taje samej grupy blogów, ale bez linków wewnątrz na zasadach jw.

Zamawiam często na zaplecza bardzo porządnie zsynonimizowane teksty, które zachowują dużą unikalność i dobrą jakość (merytoryka, interpunkcja, pisownia) nawet przy generowaniu setki tekstów docelowych z nich.

Ponawiam pytanie

Tak da się to zrobić, ale najlepiej jakby zapisywać dany tekst i później tylko zatwierdzać przydzielanie do nowo dodanych blogów.

Za parę dni wyjdzie większa aktualizacja, usuwająca większość napotkanych błędów i wprowadzająca kilka nowych rzeczy.

I co jakiś zastój, nic nowego się nie dzieje w temacie? U mnie cały czas duplikuje wpisy, ale tylko moje... jak dodaje inna osoba to jest ok. Czary normalnie.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

I co jakiś zastój, nic nowego się nie dzieje w temacie? U mnie cały czas duplikuje wpisy, ale tylko moje... jak dodaje inna osoba to jest ok. Czary normalnie.

Nie ma zastoju :) Max w poniedziałek wychodzi update z poprawkami i nowymi funkcjami. Ten problem występuje tylko na jednym blogu czy to nie ma znaczenia?

Ten problem występuje tylko na jednym blogu czy to nie ma znaczenia?

Chodzi o to, że jak ja dodaje wpis to leci podwójnie na precle (w urlach jest tytul-jakis i kolejny wpis tytul-jakis-2). I na każdym blogu na którego pójdzie wpis tak jest, czyli są 2 wpisy różniące się tylko -2 w urlu. Jakby chociaż drugi raz przemieszało tekst to pół biedy by było. Grupa jest wspólna, korzysta z niej kilka osób i tak samo logują się jak ja na admina do panelu wupressa na tej samej domenie i dodają tak samo jak ja do tych samych precli. Mi dodaje podwójnie a im nie ;)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zakupilem wczoraj wtyczke i testuje ja od kilku godzin, mam pytanie do kolegow testujących ją dłużej:

założyłem sobie konto jako użytkownik, wiadomo aby przetestować jak działa od strony klienta ( oczywiście ustawiłem jako współpracownik, przydzieliłem punkty) - podczas dodawania artykułu pokazuje mi się pole po prawej kup punkty, pod spodem częstotliwość dodawania, ale nie ma możliwości wyboru na które domeny wpis ma być dodany - tak ma być czy ja coś sknociłem ??

Zakupilem wczoraj wtyczke i testuje ja od kilku godzin, mam pytanie do kolegow testujących ją dłużej:

założyłem sobie konto jako użytkownik, wiadomo aby przetestować jak działa od strony klienta ( oczywiście ustawiłem jako współpracownik, przydzieliłem punkty) - podczas dodawania artykułu pokazuje mi się pole po prawej kup punkty, pod spodem częstotliwość dodawania, ale nie ma możliwości wyboru na które domeny wpis ma być dodany - tak ma być czy ja coś sknociłem ??

Na razie domyślnie dodaje do wszystkich podpiętych do systemu. Do poniedziałku będzie dorobiona opcja, gdzie przy tworzeniu pakietu po prostu wybierzesz sobie blogi na które ma dodać ;)

a ok dzieki :)

myślałem że użytkownik ma podobny wygląd, choć w części zwłaszcza tej "Dodaj wpis" jak ja w panelu wtyczki wuPress :)

A czy użytkownik nie powinien mieć możliwości zsynonimizowania tekstu - czyli czy nie powinien mieć przycisku "Automatycznie wstaw synonimy" ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności