Skocz do zawartości

[STARTUP] wuPress - Wtyczka do Wordpressa

wuSEO

Rekomendowane odpowiedzi

Testowałem, kombinowałem dzisiaj jeszcze z tym dodawaniem i niestety lipa, trzeba to poprawić bo cały czas leci podwójnie. Mam jeszcze jedno pytanie., czy dałoby się w dodawarce ustawić ikonę wpisu? Tak jak wrzuca się zdjęcie żeby łapał ją jako ikonę, bo wiele motywów korzysta z tego i taka opcja byłaby dobra, tylko nie wiem czy jest to technicznie do rozwiązania, bo chyba to zdjęcie musi być wrzucone do danego precla.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

• Odpowiedzi 692
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

To podwójne dodawanie dalej nie jest załatwione?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Też mi puszcza 2 identyczne.

I jeszcze:

Wpis cofnięty przy moderacji został skasowany przez użytkownika.

Po stronie admina ten wpis nadal wisi jako oczekujący. Przy próbie edycji jest "błąd pobierania wpisu". No to wypełniłem wszystkie pola i zaakceptowałem. Wszedł do harmonogramu (dodaje po 2 wpisy), ale w oczekujących i tak pozostał.

po aktualizacji nie mogę dodawać 2 projektów równocześnie

E: i do tego dodanie drugiego projektu zatrzymało dodawanie pierwszego

ma ktoś jeszcze tak samo?

Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki:

KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności