Skocz do zawartości

[STARTUP] wuPress - Wtyczka do Wordpressa

wuSEO

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 692
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dobry pomysł z tym przeniesieniem newsów, będzie przejrzyście.

Sugestia - czy jest możliwe by wuPress w jakiś sposób pomagał przy instalacji i ustawianiu świeżych wp które do niego dodajemy? Gdyby mógł np. kopiować nasz zestaw wtyczek z wp wzorcowego czy jakiejś paczki instalacyjnej, dbać o skopiowanie ustawień (np. ustawienie friendly url, wyłączenie komentarzy, tego typu rzeczy) oraz wybierał jedną z możliwych skórek na świeżym wp - byłaby bajka.

LaoHost - tani i niezawodny / dhosting.pl - dla stron o dużym ruchu, skalowalne zasoby z płatnością godzinową (link daje 5% rabatu) / spideric - genialny monitoring pozycji niezależny od sytuacji z proxy

Przydałoby się:

- zaktualizować changelog

- wprowadzić opcję masowego usuwania blogów (lub żeby się usuwał każdy blog w grupie wraz z jej usunięciem) - na przykład przez zaznaczanie

- zrobić stronę z linkami bezpośrednimi do wpisów - samymi linkami, do wszystkich dodanych do danej grupy

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

sprawdźcie sobie ile transferu zżera u Was. U mnie miesięcznie po 3GB pobiera samo xml-rpc - czy to normalne przy wysyłce kilkunastu postów na miesiąc? podobny transfer mam na wszystkich wordpressach dołączonych do systemu.

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

no to cieszę się że zauważyłem ten problem, bo sporo postów mam na tych blogach a część blogów mam na niższej jakości hostingach i tranfer xml-rpc ciągle rósł wraz z przyrostem postów.

Przy okazji zapytam się czy będzie wkrótce paypal dodany? No i co z tym RoadMap? https://wupress.pl/changelog/

wersja 1.1 chyba nie jest prawidłowo tam opisana.

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Od czasu aktualizacji nie działa dodawanie na blog.pl, inne platformy, jak i prywatne blogi działają - czy to problem blog.pl czy tej aktualizacji?

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

@bold - u mnie to samo - blog.pl nie chce współpracować. Strefa admina tam jest pod /admin a nie pod wp-admin i może to stanowi jakiś problem - może @wuSEO coś zaradzi.

@Czika - mi też się zacinało na niektórych "blogach matkach" - kliknij ze 3 razy - może pójdzie :)

@marcinos75 - mi xml-rpc zżerał 3GB na miesiąc na każdy podpięty blog - miałem crona ustawionego co minutę u Xemix-a mniej zżerało bo miał co 5 minut crona.

trzeba czekać na poprawki :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności