Skocz do zawartości

[STARTUP] wuPress - Wtyczka do Wordpressa

wuSEO

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 692
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@wuSEO - a możesz powiedzieć coś więcej o sobie? Czym się głównie zajmujesz, jakie masz doświadczenie?

Nie żeby mnie interesowały szczegóły Twojego życia, ale podoba mi się ta wtyczka, jestem zainteresowany i nie chciałbym żeby się za miesiąc okazało, że projekt został porzucony albo nie masz czasu poprawić błędów. I nie chodzi mi wcale o pieniądze, bo kwota nie jest ogromna, ale o czas, którego nie chciałbym zmarnować na instalowanie, konfigurowania a później wycofywanie się czy modyfikacje ;)

@wuSEO - a możesz powiedzieć coś więcej o sobie? Czym się głównie zajmujesz, jakie masz doświadczenie?

Nie żeby mnie interesowały szczegóły Twojego życia, ale podoba mi się ta wtyczka, jestem zainteresowany i nie chciałbym żeby się za miesiąc okazało, że projekt został porzucony albo nie masz czasu poprawić błędów. I nie chodzi mi wcale o pieniądze, bo kwota nie jest ogromna, ale o czas, którego nie chciałbym zmarnować na instalowanie, konfigurowania a później wycofywanie się czy modyfikacje ;)

Więc tak :) Na forum jestem "niewidoczny" od około 2007 roku. Programuję w PHP, Delphi, C++. Trochę doświadczenia w BlackHat :)

Projekt będzie rozwijany cały czas. W najbliższym czasie, jak już wszystko będzie działać i społeczność będzie zadowolona mam w planach wypuszczenie kolejnego oprogramowania z serii "wu" :)

Wiem, że na forum pojawiają się projekty/startupy gdzie właściciel zarobi parę zł i znika. Jestem już po studiach, zajmuję się tym zawodowo także nie ma się czego obawiać.

wuPress jest bez abonamentu i na razie w dość niskiej cenie, gdyż chcę zyskać odrobinę zaufania, grono zadowolonej klienteli, żeby później łatwiej było mi startować z czymś nowym.

To chyba tyle.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności