Skocz do zawartości

[STARTUP] wuPress - Wtyczka do Wordpressa

wuSEO

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 692
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Pytanie do autora - dzieje sie cos z wtyczka trwaja prace nad rozwojem czy umarla sprawa ??

obiecanki sasanki author odpuścił?

Absolutnie nie, w tym tygodniu wyjdzie kolejny update, zawierający sporo zmian zgłaszanych przez was.

Pozdrawiam

Kiedy będzie możliwość dodawania zdjęć do wpisów i wysyłania ich na serwer na którym znajduje się dany precel? Tak aby nie były hotlinkowane z serwera na którym jest wtyczka.

Witam, przewiduję to w następnej aktualizacji. Pozdrawiam!

Kiedy można spodziewać się aktualizacji ze zdjęciami, aby były wysyłane na docelowego bloga?

Kiedy będzie możliwość dodawania zdjęć do wpisów i wysyłania ich na serwer na którym znajduje się dany precel? Tak aby nie były hotlinkowane z serwera na którym jest wtyczka.

Witam, przewiduję to w następnej aktualizacji. Pozdrawiam!

Kiedy można spodziewać się aktualizacji ze zdjęciami, aby były wysyłane na docelowego bloga?

Postaram się dodać to do jutrzejszej aktualizacji, ale chcę żeby działało w 100%

wuPress v1.4

wu1.jpg

- Własny słownik synonimów - możliwość definiowania własnego słownika synonimów

- Obsługa shortcodes (czekam na Wasze sugestie dotyczące rozbudowy listy :))

- Dodano panel startowy (podglądowy)

- Optymalizacja skryptu, przygotowanie do modułowej rozbudowy funkcjonalności (dodatki)

Aktualizacje będą pojawiać się od teraz częściej, proszę podsyłać na maila info@wupress.pl sugestie, część już od Was zebrałem

i pomału wprowadzam.

Fajnie wygląda teraz. Co do shortcodes to brakuje tego najważniejszego, czyli listy blogów (najlepiej i wszystkich i tych z określonej grupy).

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Z pierwszych testów, co by jeszcze się przydało:

- przy dodawaniu wpisów przydałoby się zwijanie menu "Wybierz pojedyńcze strony:" - przy dużej ilości blogów buttony dodawania wpisu / generowania synonimu itd idą bardzo w dół, więc trzeba bardzo przewijać za każdym razem, gdy chce się zamienić synonimy

- jeżeli chodzi o synonimy: przydałoby się rozpoznawanie pierwszej litery, czy jest wielka, czy nie. Na przykład dodając w pliku z synonimami:

dość;całkiem;wyjątkowo;

Chciałbym, aby zamieniało "dość" zarówno w zdaniu Jestem dość spokojny., jak w zdaniu Dość często jestem spokojny, z tym, że w tym drugim zdaniu żeby każda wersja z dużej litery była. Obecnie zamienia tylko w tym pierwszym wypadku. Wiem, że można wstawić w pliku z synonimami osobną linię z dużymi literami, ale po 1 znacznie zwiększy to objętość takiego pliku, a po 2 przedłuży proces budowania własnej bazy synonimów.

Mam nadzieję, że dość jasno to opisałem.

Edit:

- w panelu admina w "Moje blogi" przydałby się podział na grupy tak, aby jedna grupa była na jednej podstronie (albo na zasadzie tabów oznaczających kolejne grupy). Podobnie jak wcześniej, pomocne w przypadku dużej ilości blogów.

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności