Skocz do zawartości

[STARTUP] wuPress - Wtyczka do Wordpressa

wuSEO

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 692
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Kiedy będzie możliwość dodawania zdjęć do wpisów i wysyłania ich na serwer na którym znajduje się dany precel? Tak aby nie były hotlinkowane z serwera na którym jest wtyczka.

Witam, przewiduję to w następnej aktualizacji. Pozdrawiam!

Kiedy można spodziewać się aktualizacji ze zdjęciami, aby były wysyłane na docelowego bloga?

Postaram się dodać to do jutrzejszej aktualizacji, ale chcę żeby działało w 100%

Wyeliminowanie hot-linkowania zdjęć nie zostało wprowadzone z najnowszej wersji, w związku z tym kiedy można teraz się tego spodziewać?

Od wczoraj stałem się posiadaczem wtyczki. Pierwsze wrażenia bardzo dobre, kontakt na GG miałem od razu i sympatyczny. Przy okazji napiszę tu to co pisałem autorowi wczoraj.

Przydałaby się możliwość dodania listy precli, która odkrywała by się użytkownikom dopiero po opłaceniu pakietu (coś jak w wp-kacie). Przy zamkniętej grupie precli to ważne by nie odkrywac listy blogów byle komu.

E-INFONET - projektotowanie stron, sklepy internetowe, reklama w Toruniu

Skoro pomysły są zbierane to wspomnę jeden. Chciałbym czasem dodać artykuł na blogi ale w sposób taki by nie trafiał on na wszystkie blogi tylko wybrane. Nie mówię tutaj o zaznaczaniu ręcznym gdzie chcę go dodać bo na dłuższą metę to niewygodne i łatwo o pomyłkę - a chodzi o coś takiego, na przykładzie: mam 5 tekstów o tym samym (nazwijmy to projektem) z synonimami, 50 blogów. Chcę wysłać te 5 tekstów tak by każdy z nich został wymieszany tylko 10 razy i wysłany na precle. Słowem, by publikacja rozłożyła się równomiernie i tym samym zapewniła lepszą unikalność. Czyli: wupress bierze 1. tekst i wysyła na 10 losowo wybranych blogów i oznacza je, że przyjęły już artykuł z tej paczki. Dalej użyty artykuł już wyłącza bo licznik użyć wybił 10, zatem przechodzi do następnego i wysyła na kolejne 10 losowych blogów z listy pomijając oczywiście te poprzednie na które tekst z tego projektu już trafił. Da radę coś takiego wprowadzić? ;)

LaoHost - tani i niezawodny / dhosting.pl - dla stron o dużym ruchu, skalowalne zasoby z płatnością godzinową (link daje 5% rabatu) / spideric - genialny monitoring pozycji niezależny od sytuacji z proxy

Witam :)

Nadchodzące zmiany i fixy w najbliższym czasie:

- upload zdjęć na docelowy blog (bez hotlinkowania)

- wysyłanie e-maili z raportami dla klientów, listami linków itd.

Moduł będzie miał możliwość korzystania z zewnętrznego serwera SMTP (na serwerach nie zawsze działa funkcja mail).

- zmiana wyglądu na bardziej przejrzysty, z naciskiem na wygodne korzystanie z list dodanych wpisów

- poprawki o których wspominacie

- panel klienta na stronie wupress.pl wraz z obsługa ticketów

- obsługa custom_fields

Po wprowadzeniu najbardziej istotnych zmian zostanie wydana wersja 1.5.

Wraz z wydaniem wersji 1.5 zmieni się również cena.

Pozdrawiam serdecznie

Spoko, Tusk obiecuje latami, to myślę, że jak będzie 2 miesiące poślizgu to nic się nie stanie :)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Spoko, Tusk obiecuje latami, to myślę, że jak będzie 2 miesiące poślizgu to nic się nie stanie :)

Aż taki nie jestem

Wstydzilibyście się...porównywać wuSEO do Tuska... Nawet najgorszemu wrogowi bym tego nie zrobił :P

Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności