Skocz do zawartości

[STARTUP] wuPress - Wtyczka do Wordpressa

wuSEO

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 692
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

update wyjdzie na dniach

:) jeszcze noce dolicz i będziesz wiedział kiedy wyjdzie :P

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Widać ewidentnie, że autor chyba traci zapał do rozwoju wtyczki a szkoda. Podstawa jest dobra, parę poprawek, udogodnień wprowadzić i plugin petarda.

LaoHost - tani i niezawodny / dhosting.pl - dla stron o dużym ruchu, skalowalne zasoby z płatnością godzinową (link daje 5% rabatu) / spideric - genialny monitoring pozycji niezależny od sytuacji z proxy

Motywacją są pieniądze - jeżeli wtyczka jest sprzedawana raz, w końcu każdy, kto ją chce mieć będzie ją miał - w końcu zatem kasa przestanie napływać tak, jak to było na początku.

W takich przypadkach rozwiązanie abonamentowe byłoby dla autora odpowiednie. Paręnaście złotych za miesiąc częstych aktualizacji na pewno by motywowało.

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Niestety nie zgodzę się z Wami. Wcale nie straciłem motywacji, to tylko natłok innych obowiązków i zaległości. Aktualizacje będą (kolejna już niedługo), błagam o chwilę cierpliwości.

Co do aktualizacji płatnych - takich nie będzie gdyż od początku mówiłem o darmowych aktualizacjach i słowa dotrzymam.

Pozdrawiam

To w sumie dobre wieści, daj znać czy jest szansa na wdrożenie:

- limitu ilości wysyłania danego tekstu + przechodzenia do wysłania kolejnego po osiągnięciu limitu do reszty precli (wygodne do wysyłania unikalnych treści bez motania się gdzie już coś poszło a gdzie nie)

- możliwości wyboru na które precle ma trafić teksty z poziomu użytkownika (opcja on/off, wiadomo nie każdy by chciał udostępniać listę zarejestrowanym przed wysłaniem treści)

- drobiazg: po dodaniu wpisu z panelu pola formularza zawierają jeszcze wysłaną treść - gdyby się czyściły od razu byłoby wygodniej dodać następny

LaoHost - tani i niezawodny / dhosting.pl - dla stron o dużym ruchu, skalowalne zasoby z płatnością godzinową (link daje 5% rabatu) / spideric - genialny monitoring pozycji niezależny od sytuacji z proxy

Aby nie być gołosłownym, przesyłam parę screenĂłw odnowionego wuPressa.

<edit by michal>

Obrazki pochodziły ze strony dokonującej ataków!

</edit>

W pierwszej kolejności wprowadzam poprawki o które prosicie.

Dojdą też kolejne nowe funkcje.

Pojawi się rĂłwnież obsługa serwisu blox.pl !

Tzn już jest i działa elegancko.

Co najfajniejsze, po zapostowaniu na bloxa, pingnięciu modułem pingującym, wpisik w google jest po paru minutach :)

Pozdrawiam

wuPress plus - będzie czymś w rodzaju SWL opartego na tematycznych i dobrych jakościowo artykułach zamieszczanych na wartościowych Wordpressach :) Narazie tylko tyle zdradze

Przeczytałem cały wątek i nie znalazłem informacji o wprowadzeniu opcji SWL. Kiedy będzie wprowadzone i jaki jest koszt tego dodatku?

Edit: Bardziej twoją wtyczkę chcę użyć (jeszcze jej nie kupiłem) do zarządzania zapleczem WP niż sprzedaży artykułów.

Zarządzanie czasem, zadaniami oraz projektami: nozbe.com/pl <baner refer.>

nozbe-ad-2.gif

wuPress plus - będzie czymś w rodzaju SWL opartego na tematycznych i dobrych jakościowo artykułach zamieszczanych na wartościowych Wordpressach :) Narazie tylko tyle zdradze

Przeczytałem cały wątek i nie znalazłem informacji o wprowadzeniu opcji SWL. Kiedy będzie wprowadzone i jaki jest koszt tego dodatku?

Edit: Bardziej twoją wtyczkę chcę użyć (jeszcze jej nie kupiłem) do zarządzania zapleczem WP niż sprzedaży artykułów.

Wyjdzie jako dodatek, nie wiem jeszcze czy płatny czy nie, po wydaniu użytkownicy zostaną zaproszeni do beta testów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności