Skocz do zawartości

[STARTUP] wuPress - Wtyczka do Wordpressa

wuSEO

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 692
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Projekt nie został zamknięty. Wyjdzie jedna wielka aktualizacja, wprowadzająca nowe funkcje i zmiany.

Zresztą było wszystko pokazane na screenach które zamieściłem.

Nie wkładałbym tyle pracy, żeby zarzucać projekt.

Cierpliwi poczekają i mam nadzieje, że docenią, a malkontenci jak zwykle sobie ponarzekają.

Nie podaje żadnych dat, żeby nie było mi to potem wypominane.

Opłaty za "duże" aktualizacje - no nie ma innej drogi.

Opłat za aktualizacje nie będzie, od początku o tym mówiłem i takie było założenie, ale przecież jestem ponoć niesłowny...

Nie będę tu już wypisywał co wyjdzie a co nie w nowym update.

Tak, przyznam, duża aktualizacja to był błąd, ale inaczej się tego zrobić nie dało.

hmmm....screenshoty już po raz drugi te same widzimy...jednak nic ciekawgo i nowego one raczej z tego co widzę nie wnoszą, może zamiast zajmować się wodotryskami, lepiej było by zająć się funkcjonalnością i poprawą funkcjonowania, tudzież nowymi funkcjonalnościami.

Może napiszesz jakie to nowe funkcje nas czekają ??

Nie no, to nie nie miała być zaczepka. Uważam, że powinieneś pewnego pięknego dnia zmienić zdanie i tyle. Wszystkim wyjdzie na dobre. Wtyczka jest niezła, za dobrą cenę, grupa docelowa ograniczona, to tylko ekonomia. Nie ma co się przejmować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności