Skocz do zawartości

[STARTUP] wuPress - Wtyczka do Wordpressa

wuSEO

Rekomendowane odpowiedzi

- obsługa blox.pl (jest)

- funkcja znajdź i zamień, wyszukująca daną frazę we wpisach na wybranych blogach i zamieniająca ją na nową frazę (w trakcie)

- custom_fields, pozwalające dodawać i edytować własne pola do wpisów (jest)

- post_types, pozwalające wybrać typy postów (jest)

- zmieniony sposób (wygodniejszy) przeglądania dodanych wpisów (jest)

- ikona wpisu (w trakcie)

- powiadamianie e-mail w obie strony - dla usera o zaakceptowaniu wpisu, dla admina - o nowym wpisie (w trakcie)

- automatyczne dodawanie nowych wpisów do modułu pingującego (jest)

- uploadowanie zdjęć na blog docelowy (w trakcie)

• Odpowiedzi 692
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Cierpliwi poczekają i mam nadzieje, że docenią, a malkontenci jak zwykle sobie ponarzekają.

Nie podaje żadnych dat, żeby nie było mi to potem wypominane.

rozumiem, że malkontentami nazywasz tych, którzy Ci zaufali i uwierzyli w 'tydzień".

szkoda, ze od tego terminu minął miesiąc. gratuluje 'biznesowego' podejścia i stosunku do klientów

nie wiem po co zamieszczasz ponownie screeny. myślałem, ze robisz aplikację, która ma w określony sposób działać, a jak wygląda to sprawa drugo- trzeciorzędna

Na wysoki cholesterol - aloes: aloeamer.pl

Cierpliwi poczekają i mam nadzieje, że docenią, a malkontenci jak zwykle sobie ponarzekają.

Nie podaje żadnych dat, żeby nie było mi to potem wypominane.

rozumiem, że malkontentami nazywasz tych, którzy Ci zaufali i uwierzyli w 'tydzień".

szkoda, ze od tego terminu minął miesiąc. gratuluje 'biznesowego' podejścia i stosunku do klientów

nie wiem po co zamieszczasz ponownie screeny. myślałem, ze robisz aplikację, która ma w określony sposób działać, a jak wygląda to sprawa drugo- trzeciorzędna

Tak, wiem, jak wyżej napisałem popełniłem błąd szykując jedną większą aktualizację.

A co z funkcjonalnością limitowania ilości wysyłek tego samego tekstu po blogach (inaczej - przy limicie ustawionym na 1 skrypt wysyłałby każdy tekst raz czyli unikalnie i przechodził do wysyłki następnego tekstu na następny z listy blog)?

LaoHost - tani i niezawodny / dhosting.pl - dla stron o dużym ruchu, skalowalne zasoby z płatnością godzinową (link daje 5% rabatu) / spideric - genialny monitoring pozycji niezależny od sytuacji z proxy

wuPress v1.5

- obsługa serwisu blogowego blox.pl

- pierwsze z dodatkowych narzędzi: Znajdź i Zamień - narzędzie wyszukujące daną frazę we wpisach na wybranych blogach i zamieniające ją na nową frazę.

- custom_fields, pozwalające dodawać i edytować własne pola do wpisów

- post_types, pozwalające wybrać typy postów

- zmieniony sposób (wygodniejszy) przeglądania dodanych wpisów

- zdalne uploadowanie zdjęć na blog docelowy, zniknął problem hotlinkowania z jednego serwera

- zmiana wyglądu

To co było zrobione, żeby nie przedłużać - uwolniłem.

"Ikona wpisu" jak i powiadomienia e-mail są na ukończeniu, muszę dopracować jeszcze obsługę zewnętrznych serwerów SMTP gdyż nie wszędzie działa funkcja mail();

Update do ściągnięcia w Waszych panelach.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności