Skocz do zawartości

[STARTUP] wuPress - Wtyczka do Wordpressa

wuSEO

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 692
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

wuPress v1.6

- obsługa serwisu blogspot.com !

Jako login podajemy email konta google na którym mamy danego bloga, adres URL w formacie xxxxx.blogspot.com

Jak dam radę to przygotuję dziś opis zmian które zostały wprowadzone dziś i w ostatniej aktualizacji.

Pozdrawiam

Trochę opisów zmian:

Wersja 1.5 dostała nowy wygląd, poprawiona została ogólna optymalizacja skryptu.

Wersja ta zapoczątkowała również rozwój dodatkowych narzędzi. Pierwszym z nich jest „Znajdź i zamień”.

Dzięki temu „addon’owi” możemy w szybki i prosty sposób zmienić dowolną frazę czy też podmienić link na wszystkich postach w obrębie naszych blogów.

Do wersji 1.5 doszła również obsługa custom_fields oraz post_types.

Wymaga ona jeszcze dopracowania pod względem użyteczności, dlatego też zachęcam społeczność do zgłaszania uwag.

Wersja 1.6 uzyskała długo oczekiwaną obsługę serwisu blogspot.com.

Przy podpinaniu bloga jako login podajemy e-mail naszego konta google na którym znajduje sie blog, natomiast adres podajemy w formacie xxx.blogspot.com

Całość została przetestowana, działa sprawnie i stwarza nowe możliwości do wykorzystania w SEO.

W następnej kolejności czeka dokończenie modułu powiadomień.

wuPress v1.6

Jako login podajemy email konta google na którym mamy danego bloga, adres URL w formacie xxxxx.blogspot.com

Jak dam radę to przygotuję dziś opis zmian które zostały wprowadzone dziś i w ostatniej aktualizacji.

Pozdrawiam

A gdzie uaktualnienie ?

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Możesz sprawdzić czemu nie działa wtyczka na wp multisite.

Sprawdze

wuPress v1.6

Pozdrawiam

A gdzie uaktualnienie ?

PW poszło

Jak kupię teraz wuPress, to będę mieć w ramach aktualizacji funkcje SWL (jak się oczywiście pojawi)?

Czy może SWL jako system będzie osobna wtyczką?

Tak, system będzie w ramach aktualizacji. SWL będzie dodatkowym narzędziem dołączonym do wupressa

Kupiłem dzisiaj wtyczkę i od razu mam mały problem: podczas próby dodawania blogów na blogspot google blokuje połączenie przez to że jest wykonywane z zagranicznego ip...

jest jakieś rozwiązanie na to? da się np. gdzieś podpiąć proxy?

W następnej aktualizacji dojdzie obsługa proxy. Właśnie jest tworzona. Pozdrawiam

nie wiem czemu ale nie działa mi masowe dodawanie blogów na blogspot. Jak dodaje pojedynczo jest ok ale w przypadku importu masowego blogi nie działają poprawnie...

Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności