Skocz do zawartości

[STARTUP] wuPress - Wtyczka do Wordpressa

wuSEO

Rekomendowane odpowiedzi

fajnie, że wtyczka jest rozwijana ale co z obsługą proxy, którą miałeś dodać w tej wersji? tutaj: https://www.forum.opt...75#entry1258806

Na chwilę obecną dodawanie bloggera czy blox.pl do systemu bez obsługi proxy nie ma sensu.

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

• Odpowiedzi 692
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

przydałaby się jeszcze możliwość edycji dodanych wpisów. W tej chwili jak dodam wpis i zorientuję się, że np. o czymś zapomniałem to mogę jedynie usunąć go z harmonogramu lub ewentualnie edytować wpisy już opublikowane na blogach.

i podpisuje się pod pytaniem o proxy - do blogów wordpress.com też nie da się dodawać bez tego (limit logowań z jednego ip)

fajnie, że wtyczka jest rozwijana ale co z obsługą proxy, którą miałeś dodać w tej wersji? tutaj: https://www.forum.opt...75#entry1258806

Na chwilę obecną dodawanie bloggera czy blox.pl do systemu bez obsługi proxy nie ma sensu.

przydałaby się jeszcze możliwość edycji dodanych wpisów. W tej chwili jak dodam wpis i zorientuję się, że np. o czymś zapomniałem to mogę jedynie usunąć go z harmonogramu lub ewentualnie edytować wpisy już opublikowane na blogach.

i podpisuje się pod pytaniem o proxy - do blogów wordpress.com też nie da się dodawać bez tego (limit logowań z jednego ip)

Na dziś wieczór może się wyrobię z obsłygą proxy w blox.pl i wordpress.com

A co do edycji dodanych do harmonogramu - dobry pomysł, na pewno zaimplementuje.

Pozdr

no to jeszcze uwaga do wysylania maili. U mnie nie działa to. Ustawiłem na smtp i wysylam testowy mail i dochodzi ale maile do uzytkowników i tak nie dochodzą. Przy zatwierdzaniu wpisu pokazuje sie też bład :

Fatal error: Class 'phpmailer' not found in /.../wp-content/plugins/wupress/config.php on line 1010

wpis zatwierdzany jest ale z mailami coś chyba nie trybi...

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

fajnie już dodaje do wordpressów przez proxy, ale przydałaby się jeszcze jedna funkcja - automatyczne ponawianie dodania (na innym proxy) jeśli się nie uda. Czasem jakieś proxy padnie i wtedy też nie dodaje i trzeba odświeżać ręcznie w harmonogramie. Oczywiście automatyczne ponawianie musiałoby działać tylko w przypadku dodawania przez proxy :)

ps. jest szansa na dodanie obsługi innych platform web 2.0? (wystarczyłoby samo dodawanie, bez edycji czy usuwania wpisów)

fajnie już dodaje do wordpressów przez proxy, ale przydałaby się jeszcze jedna funkcja - automatyczne ponawianie dodania (na innym proxy) jeśli się nie uda. Czasem jakieś proxy padnie i wtedy też nie dodaje i trzeba odświeżać ręcznie w harmonogramie. Oczywiście automatyczne ponawianie musiałoby działać tylko w przypadku dodawania przez proxy :)

ps. jest szansa na dodanie obsługi innych platform web 2.0? (wystarczyłoby samo dodawanie, bez edycji czy usuwania wpisów)

Sukcesywnie będę dodawał nowe platformy, ale zawsze razem z edycją i usuwaniem, kontrola nad postami musi być :)

A co do proxy - dorobię wznawianie.

Pozdrawiam

Witam,

jakiś czas temu kupiłem wtyczkę. Jestem bardzo zadowolony. Chciałbym jednak dodawać więcej wpisów.

Moje pytanie w jaki sposób ustawić parametry aby wtyczka dodawała np 10/20/30 postów na 1 minutę ?

Dodaj więcej wpisów do crona tych z "?wu_cron=do"

Po kilku dniach użytkowania uważam, że dobrze wydałem swoje pieniądze.

W przeciwieństwie do innych podobnych softów, ten jest bardzo dobry zarówno od strony logiki działania jaki i interfejsu. Support na wysokim poziomie, częste aktualizacje implementujące zarówno poprawki jaki i nową funkcjonalność.

Dwie moje sugestie dotyczące dalszego rozwoju wtyczki.

1. Chętnie przywitałbym możliwość dodawania konkretnych grup blogów do poszczególnych pakietów sprzedaży punktów.

Ułatwi to znakomicie konfigurację płatności za wpisy do tematycznych/specjalistycznych grup precli.

2. Kontrola nad dodanymi do artykułów linkami. Na początek wystarczy kompletna informacja linku/linkach w artykule.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności