Skocz do zawartości

[STARTUP] wuPress - Wtyczka do Wordpressa

wuSEO

Rekomendowane odpowiedzi

Kilka pytań.

1. Czy będzie wtyczka zintegrowana z API gotlinka, żeby podlinkowywać wpisy ?

2. Czy jest możliwość umieszczenia dodawarki i zakupu punktów bez rejestracji użytkownika ?

3. Czy jest możliwość automatycznego wyróżnienia wpisów (pakiety np silver i gold) jednym przyciskiem ?

• Odpowiedzi 692
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
1. Czy będzie wtyczka zintegrowana z API gotlinka, żeby podlinkowywać wpisy ?

Trochę szkoda pracy autora - bo tego typu rozwiązań czas już odszedł. Podlinkowywanie "porządnych" WP gotlinkiem może mieć odwortny skutek - zamiast go wzmocnić to osłabisz.

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

NIe przesadzajmy, można linkować zaplecze na różne sposoby 2000 pkt na domene zbytnio jej nie zaszkodzi. Do podlinkowania wpisów np gotlink sprawuje się generalnie całkiem fajnie. Osoby, które kupują punkty też często podlinkowują swoje wpisy gotlinkiem a na to zbytniego wpływu już nie masz.

wuPress plus - będzie czymś w rodzaju SWL opartego na tematycznych i dobrych jakościowo artykułach zamieszczanych na wartościowych Wordpressach :) Narazie tylko tyle zdradze

Przeczytałem cały wątek i nie znalazłem informacji o wprowadzeniu opcji SWL. Kiedy będzie wprowadzone i jaki jest koszt tego dodatku?

Edit: Bardziej twoją wtyczkę chcę użyć (jeszcze jej nie kupiłem) do zarządzania zapleczem WP niż sprzedaży artykułów.

Wyjdzie jako dodatek, nie wiem jeszcze czy płatny czy nie, po wydaniu użytkownicy zostaną zaproszeni do beta testów.

kiedy planujecie wdrożyć taką opcje? jak na razie czytając obecną funkcjonalność nie ma swl.

Potrzebujesz domeny? Dobrego, taniego i niezawodnego hostingu WWW? Darmowego certyfikatu SSL?

-> Aktualna oferta, sprawdź teraz ! <-

wuPress plus - będzie czymś w rodzaju SWL opartego na tematycznych i dobrych jakościowo artykułach zamieszczanych na wartościowych Wordpressach :) Narazie tylko tyle zdradze

Przeczytałem cały wątek i nie znalazłem informacji o wprowadzeniu opcji SWL. Kiedy będzie wprowadzone i jaki jest koszt tego dodatku?

Edit: Bardziej twoją wtyczkę chcę użyć (jeszcze jej nie kupiłem) do zarządzania zapleczem WP niż sprzedaży artykułów.

Wyjdzie jako dodatek, nie wiem jeszcze czy płatny czy nie, po wydaniu użytkownicy zostaną zaproszeni do beta testów.

kiedy planujecie wdrożyć taką opcje? jak na razie czytając obecną funkcjonalność nie ma swl.

Prowadzę z kilkoma użytkownikami konsultacje co do systemu i zasad wymiany linków. Całość musi być tak zrobiona, aby nie była niewypałem.

Witam,

jestem nową użytkowniczką wtyczki, więc z góry zaznaczam, że nie przebrnęłam przez 30 poprzednich stron (niestety brak czasu ostatnio) i być może odpowiedzi się już tutaj pojawiły (użycie opcji szukaj nie zwróciło) - mianowicie - wtyczkę oceniam jako bardzo fajną i z pewnością wartą swojej ceny jednak nasunęło mi się kilka pytań. Wtyczka służy mi do obsługi mojego prywatnego zaplecza dobrej jakości więc założenie jest takie 1 precel - 1 unikalny artykuł, więc aby sobie przyspieszyć zrobiłam tak:

{tytuł unikalny 1|tytuł unikalny 2}

{treść unikalna 1|treść unikalna 2}

i niestety otrzymałam precle:

1 precel:

tytuł unikalny 1

treść unikalna 1

2 precel:

tytuł unikalny 2

treść unikalna 1

czyli DC - czy można to jakoś rozwiązać, aby tego uniknać - przykładowo wrzucam 50 precli i każdy pojedynczo ląduje w kolejnym blogu.

Co do reszty w programie:

- brakuje mi opcji szukania artykułów - np. po fragmencie treści czy anchorze (super oczywiście że jest opcja zamień - dużo czasu się zaoszczędza podmieniając linki)

- brakuje mi opcji tej którą opisałam powyżej - czyli 1 art 1 precel, brakuje artów to dalej nie wstawiam

- ewentualnością jest dopisanie opcji eksportu linków - u mnie tytuł nie jest anchorem linka, ale tutaj radzę sobie po prostu USM więc nie jest to takie pilne i wręcz opcjonalne

natomiast te dwie rzeczy powyżej by się przydały - no chyba że można to jakoś zrobić to proszę o podpowiedź ;)

ogółem program działa szybko, stabilnie, skutecznie i bez zawieszeń itd., jest prosty w instalacji i obsłudze (no i pięknie wygląda nie mogłam nie dopisać :), myślę, że jak autor dopisze kilka funkcji o które proszą użytkownicy (wcześniej widziałam prośby rozsądnie brzmiące) to będzie kawał naprawdę dobrego softu

Wiem, że kobieta to rzadkość na forum PiO... niemniej jednak zwracaj się do mnie w rodzaju żeńskim ;)

Jeśli posiadasz psa to polecam Ci dla niego szelki Guard

Opcja dodaj znacznik more np po 200znakach wstawia znacznik more po 200 znakach w kodzie html. W przypadku gdy w tym miejscu jest kod html (np wstawiony obrazek img scr ) to wstawienie takiego znacznika sprawia iż kod obrazka nie działa...

PS

Jak jest zliczany tekst ? Zliczana jest ilość znaków w kodzie html ? Czy sam tekst ?

Licznik zlicza ze spacjami czy bez ?

PS2

Jeżeli nie mam wystarczającej ilości znaków w publikacji jest bardzo łatwa opcja aby ją ominąć....A mianowicie wystarczy przejść do widoku html oraz dodać komentarz html

<!--	 (brakuje mi trochę znaków a więc wkleje sobie tutaj jakiś tekst)	 -->

Dało by się dodać możliwość wyłączania edycji HTML ?

Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa.

Z mojej strony dwie uwagi.

Poprawa algorytmu unikalności tytułu dla wpisu. Mimo tego, że mam więcej synonimów tytułu, niż liczba blogów do dodania w projekcie, to zawsze zdarzają się duplikaty tytułu wpisu.

wuPress/wuPress wartość pozycji "Postów na blogach" nie jest zsynchronizowana z liczbą wpisów wyświetlanych w menu "Zarządzaj wpisami". Błąd powstaje np po usunięciu bloga z listy, liczba nie jest pomniejszana o ilość postów na tym usuniętym blogu.

nie działa usuwanie postów w blox.pl (w blogspot chyba też)

nie jest to jakaś super ważna funkcja dla mnie, ważne żeby dobrze postowało, ale jakby się dało jakoś szybko naprawić to by było fajnie

Wpis nie został usunięty. java.lang.NoSuchMethodException: pl.gazeta.blog.xmlrpc.BloggerProxy.deletePost(int, java.lang.String, java.lang.String, java.lang.String, int)

nie działa usuwanie postów w blox.pl (w blogspot chyba też)

nie jest to jakaś super ważna funkcja dla mnie, ważne żeby dobrze postowało, ale jakby się dało jakoś szybko naprawić to by było fajnie

Wpis nie został usunięty. java.lang.NoSuchMethodException: pl.gazeta.blog.xmlrpc.BloggerProxy.deletePost(int, java.lang.String, java.lang.String, java.lang.String, int)

Występuje problem z api blox. Postaram się coś z tym zrobić :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności