Skocz do zawartości

[STARTUP] wuPress - Wtyczka do Wordpressa

wuSEO

Rekomendowane odpowiedzi

Proszę o informację czy będzie wprowadzona opcja hurtowego eksportu dodanych wpisów, pingowania czy usuwania blogów?

Posiadam około 500 blogów a na każdym z nich około 100 wpisów. Chcę wyeksportować wszystkie wpisy z blogów, a nie klikać w każdy blog osobno bo jest to po prostu strasznie pracochłonne.

To samo tyczy się usuwania blogów. Usunięcie 300 nie potrzebnych blogów zajęło mi kilkanaście godzin.

Czy będzie taka opcja wprowadzona? Jeśli tak to kiedy ?:)

Drugie pytanie

Zauważyłem, że przy dużej ilości dodanych wpisów wtyczka zaczyna się wieszać lub wywala mi całą przeglądarkę. Chodzi mi głównie o eksport dodanych wpisów (zakładki dodane wpisy zarządzanie wpisami)

Nie wiem czy to tylko u mnie jest taki problem czy ktoś również zaserwował taki problem.

Chcę wyeksportować dodane wpisy. Klikam na jeden z nich to za nim się wszystko rozwinie mija jakieś 30 sekund albo wywali przeglądarkę. Pozostałe funkcje wtyczki działają szybko i bez zarzutu. Tylko w tej części jest taki problem.

• Odpowiedzi 692
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Kiedy można spodziewać się aktualizacji wtyczki ?. Priorytetem dla mnie, jest opcja wyświetlania info o linkach na blogach. Jest to na tyle istotne, że zastanawiam się czy kupować dedykowaną wtyczkę dla SWL czy czekać na aktualizację wuPress.

Ktoś również ma problem z wyświetlaniem adresów w: moje projekty -> edycja ?

https://postimg.org/image/d3fxurq7h/

logo-sklepu-siteseo-sklep.png
Inwestycja w pozycjonowanie otwiera drogę do wielu nowych klientów – sklep.siteseo.pl « Sklep SEO.
Fora, zaplecza i NAPy - seospot.pl « Linkowanie

Ktoś również ma problem z wyświetlaniem adresów w: moje projekty -> edycja ?

https://postimg.org/image/d3fxurq7h/

Pomyliłeś soft. To nie wuPress.

Kiedy można spodziewać się aktualizacji wtyczki ?. Priorytetem dla mnie, jest opcja wyświetlania info o linkach na blogach. Jest to na tyle istotne, że zastanawiam się czy kupować dedykowaną wtyczkę dla SWL czy czekać na aktualizację wuPress.

Poszło na PW wcześniej, do poniedziałku będzie aktualizacja.

Proszę o informację czy będzie wprowadzona opcja hurtowego eksportu dodanych wpisów, pingowania czy usuwania blogów?

Posiadam około 500 blogów a na każdym z nich około 100 wpisów. Chcę wyeksportować wszystkie wpisy z blogów, a nie klikać w każdy blog osobno bo jest to po prostu strasznie pracochłonne.

To samo tyczy się usuwania blogów. Usunięcie 300 nie potrzebnych blogów zajęło mi kilkanaście godzin.

Czy będzie taka opcja wprowadzona? Jeśli tak to kiedy ? :)

Drugie pytanie

Zauważyłem, że przy dużej ilości dodanych wpisów wtyczka zaczyna się wieszać lub wywala mi całą przeglądarkę. Chodzi mi głównie o eksport dodanych wpisów (zakładki dodane wpisy zarządzanie wpisami)

Nie wiem czy to tylko u mnie jest taki problem czy ktoś również zaserwował taki problem.

Chcę wyeksportować dodane wpisy. Klikam na jeden z nich to za nim się wszystko rozwinie mija jakieś 30 sekund albo wywali przeglądarkę. Pozostałe funkcje wtyczki działają szybko i bez zarzutu. Tylko w tej części jest taki problem.

To też wyeleminuję.

Mam pytanie odnośnie proxy. Da się powiązać konkretne proxy z konkretnym kontem ? Tak żeby zawsze dodawało z tego samego do konkretnego konta ?

Przydała by się także możliwość dodawania przez proxy do blogspota.

Czekam na dodatkowe platformy, najbardziej na Tumblra ;-)

wuPress v1.9b

- hurtowe dodawanie postów z pliku .txt lub archiwum .zip

W pliku tekstowym artykuły należy umieszczać wg wzoru:

[tytul1#tagi1#kategorie1#tresc1] [tytul2#tagi2#kategorie2#tresc2] [tytul3#tagi3#kategorie3#tresc3] itd.

W przypadku pliku .zip należy umieścić pliki (dowolna ilość) .txt według powyższego schematu.

Nazwa pliku(ów) nie ma znaczenia.

Jest również możliwość wyboru metody wysyłania wpisów jak i odstępu czasowego.

- biblioteka tekstów

Umożliwia zapisanie artykułów przed wysłaniem

- informacja o linkach w postach

Z poziomu zakładki wuPress > Zarządzaj wpisami mamy dostęp do informacji o linkach zawartych w treści postu i podgląd w iframe.

- poprawiono błąd uniemożliwiający korzystanie z generatora tytułów i tagów.

Można już aktualizować

Pozdrawiam, jak coś - zapraszam do kontaktu

• 2 tygodnie później...

Hej przydałaby się szablony dodatkowych "własnych pól", można by było łatwo wrzucać np. pod SEO Yoast, lub inne wtyczki wartości etc. Bo tak za każdym razem przy nowym wpisie musze wpisywać pola "z palca"

Jestem ZA

Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności