Skocz do zawartości

[STARTUP] wuPress - Wtyczka do Wordpressa

wuSEO

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 692
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Brakuje eksportu url wraz z loginami i hasłami, to by się przydało, import jest :)

Kolejna sprawa usuwanie wpisów, pojedyńczo można dostać szału , dodaj opcje hurtowego usuwania :) Wtyka bardzo fajna, pracuj nad nią PANIE :)

Będzie

wtyczka bardzo dobra ale tempo rozwoju i kontakt z autorem coś ostatnio bardzo kuleje, przynajmniej w tym temacie... szkoda

Cierpliwości, za klika dni wyjdzie kolejny update :)

A co do kontaktu pisz na GG lub na maila, czasami powiadomienia z forum dochodzą a czasem nie.

Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...

wuPress v1.9.5

- Eksport dodanych blogów do pliku .txt

- Usuwanie wpisów z "oczekujących"

- Ponawianie nieudanych dodań (przez proxy jak i normalnie)

- Poprawiono wysyłanie wpisu bez wybranej kategorii

Postaram się jak najszybciej wprowadzić resztę funkcjonalności jeszcze w tym tygodniu.

Pozdrawiam

Cześć WuSEO, napisałem Ci maila i gg, ale może ktoś też ma taki problem jak ja.

Mam problem z WuPressem, Zrobiłem Update do 1.9.5, niestety jednocześnie przeniosłem blogi na nowe serwery (co zapewnie utrudni zdiagnozowanie problemu). Teraz WuPress nie dodaje nowych artykułów, zaś przy próbie odświeżenia bloga na liście blogów zwraca mi błąd transport error - HTTP status code was not 200. Zmiany w artykułach jednak działają (za pomocą narzędzia "znajdź i zamień"), więc komunikacja z blogami jest raczej udana.

Cześć WuSEO, napisałem Ci maila i gg, ale może ktoś też ma taki problem jak ja.

Mam problem z WuPressem, Zrobiłem Update do 1.9.5, niestety jednocześnie przeniosłem blogi na nowe serwery (co zapewnie utrudni zdiagnozowanie problemu). Teraz WuPress nie dodaje nowych artykułów, zaś przy próbie odświeżenia bloga na liście blogów zwraca mi błąd transport error - HTTP status code was not 200. Zmiany w artykułach jednak działają (za pomocą narzędzia "znajdź i zamień"), więc komunikacja z blogami jest raczej udana.

Ten błąd prawdopodobnie spowodowany jest za niskim memory_limit na serwerze, raz to zaobserwowałem u siebie.

Kliknij edytuj koło tego bloga na liście blogów i zapisz ponownie i zobacz co się będzie działo.

w eksporcie blogów przydałoby się żeby zapisywał również loginy i hasła np. po średniku

w tej chwili eksportuje same adresy

da radę dodać obsługę tumblr.com? :)

Do eksportu dodam.

Tak, będzie wkrótce obsługa prawdopodobnie tumblr.com i jeszcze jakiejś platformy, muszę tylko wybrać

Ok, wuSEO mi bardzo pomógł, wina leżała po stronie nowo przeniesionych blogów - brakowało plilku xmlrpc.php w każdym jednym z nich (i zdaje się, że tylko tego pliku... dziwne).

Dzięki wuSEO za szybką reakcję i analizę.

spoko :)

• 2 tygodnie później...

Prośba do wuSEO - wstaw proszę do wuPresa, możliwość synchronizacji wpisów wuPRES = WordPress.

Teraz jest tak, że są różnice w ilości rzeczywistych tekstów, pomiędzy ilością wpisów pokazanych na liście: Zarządzaj wpisami , a ilością dodanych artykułów na przykładowym blogu.

Rozumiem, że problem może być w słabych serwerach SEO, ale gdyby to się odpalało an Cronie, to myślę, że stopniowo wszystkie blogi jakie mam podpięte pod WuPressa stopniowo by się zaktualizowały.

Pozdrawiam

Marketing Internetowy dla małych i średnich firm. https://visomedia.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności