Skocz do zawartości

[STARTUP] wuPress - Wtyczka do Wordpressa

wuSEO

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 692
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

na BLOG.COM wyskauje mi cos takiego: czy to wina u nich???

Blog został zedytowany, lecz wystąpił błąd. XML-RPC services are disabled on this site. An admin user can enable them at https://skwierzyna.bl...p-admin/options

Wszystko przecież pisze :) zaloguj się na https://skwierzyna.blog.com/wp-admin/options i tam wlacz xml-rpc

wuSEO, chodzi mi pewien pomysł po głowie

Inne narzędzia SEO mają często możliwość generowania url z uzytym anchorem, cos w stylu: wupress.com#narzedzie SEO (anchor "narzędzie SEO"). Wiadomo.

A dużo kombinowania miałbyś w edytorze dodawania tekstu, żeby było np. osobne pole tekstowe (o nazwie np. "ANCHOR1") w które wpisywalibyśmy synonimizowany anchor ( np: {narzędzie SEO|Seo Narzędzia|managier blogów} ), następnie w artykule zamieszczalibyśmy tylko jakiś okreslony tekst ( typu "Zobacz nowoczesne ANCHOR1 " ), zaś sam wybrany anchor zapisywany byłby do wybranego artykułu w bazie danych tak, żeby potem można go było zarówno łatwo wyszukać, jak i wygenerować urle z nim właśnie użytym.

Czy wiesz o co mi chodzi? czy za bardzo zakręciłem? Da się tak?

Nie wiem, czy już ktoś proponował, czy nie, przejrzałam tylko ostatnie 12 stron, ale:

Czy jest szansa na wprowadzenie możliwości synonimizowanego komentowania wpisów, które dodaliśmy?

A jakbyś chciała? Pojedynczo każdy wpis czy hurtem z plików? Opisz jakbyś chciała, żeby to wyglądało :)

Np. wybierasz jakąś pulę ostatnio dodanych wpisów (np. do danej grupy, ostatnie 100, z danego bloga itp.) i dodajesz synonimizowany komentarz, z imieniem/mailem/ew. stroną www.

Dzięki temu wpis sprawia wrażenie interesującego i regularnie aktualizowanego.

Jeśli jednak moje marzenia są nierealne, nie będę więcej pytać ;)

Pozdrawiam!

Ostatnio piszę o finansach na obcasach.

Podepnę się pod to pytanie. Coś wiadomo?

Kiedy mozna spodziewać sie aktualizacji która umożliwi publikowanie unikalnych artow ( np mam 50 nie synonimizowanych artow i 50 precli i chce aby jeden art był tylko na jednym preclu)

Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki:

KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku

Czy jest możliwość wstawiania automatycznie komentarzy synonimowych do danego artykułu? :) Bo nie chcę zamieszczać linka w artykule tylko w komentarzu

Pozycjonowanie stron firmowych więcej na www.nowapozycja.pl

Domeny pod zaplecze praktycznedomeny.pl z ruchem niezlyadres.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności